Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor zondag 9 Juni 2013 at General Satellite News forum; Police Academy 4: Citizens on Patrol 06:20 - 08:00 op SBS6 Komedie (1987) uit Amerika IMDB-rating: 3.9 (10160 stemmen) Met ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor zondag 9 Juni 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105586
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor zondag 9 Juni 2013 - 09-June-2013, 05:00

Police Academy 4: Citizens on Patrol
06:20 - 08:00 op SBS6
Komedie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (10160 stemmen)
Met Steve Guttenberg, Bubba Smith, Michael Winslow e.aEen nieuwe groep rekruten komt op de politieacademie. Het is een groep burgers die vrijwillig het burgers-op-patrouille-programma volgt. Het geniet veel steun van de overheid, maar kapitein Harris gelooft niet in een goede afloop.


Beethoven's 4th
06:35 - 08:25 op RTL4
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 3.6 (547 stemmen)
Met Judge Reinhold, Julia Sweeney, Joe Pichler e.aDe ongemanierde hond Beethoven wordt per ongeluk verwisseld met een sophisticated look-a-like. Terwijl zijn baasjes zich verbazen over het beleefde gedrag van hun hond, zit de rijke familie Sedgwick opgescheept met Beethoven.


Christopher Strong
08:00 - 09:15 op BBC2
Drama (1933) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (620 stemmen)
Met Katharine Hepburn, Colin Clive, Billie Burke e.aLady Cynthia Darrington (Katharine Hepburn) is een jonge vrouw, die wars van de heersende moraal een carrire als wedstrijdvliegenierster ambieert. Haar pad wordt gekruist door een vriendelijke, oudere heer op wie ze verliefd wordt. Aan de geheime afspraakjes komt een eind als hij haar laat weten toch voor zijn gezin te kiezen. Cynthia is radeloos...


A Ring of Endless Light
09:00 - 10:35 op Veronica
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (477 stemmen)
Met Mischa Barton, Ryan Merriman, Jared Padalecki e.aVicky brengt samen met familie de vakantie op het eiland door bij haar grootvader. Haar broertje verzamelt insecten en haar zusje bestudeert de sterren. Zelf is Vicky meer in genteresseerd in jongens. Ze ontmoet er een op het eiland. Hij werkt met dolfijnen en zorgt ervoor dat deze dieren niet in visnetten verzeild raken. Vicky komt in een voor haar onbekende wereld terecht en ontdekt haar passie voor dieren. Ook voelt ze zich aangetrokken tot de dolfijnenjongen.


Garfield: A Tail of Two Kitties
12:50 - 13:50 op RTL4
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 4.8 (5463 stemmen)
Met Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Billy Connolly e.aGarfield is terug! Hij reist met zijn sidekick Odie af naar Londen, waar zijn baasje Jon vriendin Liz ten huwelijk wil vragen. In de stad van de Big Ben, Buckingham Palace, Scotland Yard en fish & chips, zal Garfield furore maken. Hij wordt per ongeluk verwisseld met de koninklijke kat Prince, die Castle Carlyle gerfd heeft. Garfield geniet met volle teugen van zijn nieuwe leven als de Kat van Carlyle. Hij heeft een butler Smithee, een reeks bedienden en veel eten. Intussen leeft Prince Garfields 'normale' leven; een kroegentocht met Jon en Odie, een lekker stukje lasagna; hij vindt het allemaal geweldig! Maar past de kroon wel bij Garfield? Hoe goed dit altijd gewenste luizenleventje Garfield ook bevalt, Lord Dagis, eerste in lijn voor de kroon, gooit roet in het eten. Hij is jaloers en doet er alles aan om Garfield van de troon te stoten. Is Garfield hiertegen opgewassen?


The Letter
14:05 - 15:35 op Eén
Misdaad (1940) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (4723 stemmen)
Met Bette Davis, Herbert Marshall, James Stephenson e.aWanneer Leslie Crosbie in koelen bloede een man doodschiet, vertelt ze haar man dat deze zich tegen haar opdrong en ze dit puur uit zelfverdediging deed. Haar advocaat merkt al gauw dat er iets niet klopt aan haar verhaal. Wanneer er dan ook een machtige vrouw van Aziatische afkomst een brief van haar bezit waarin ze de man eerder die dag had uitgenodigd naar haar huis en schreef over hun affaire, ontdekt de advocaat op die manier dat Leslie een affaire had met de man en deze met opzet doodschoot. De advocaat heeft gemengde gevoelens over de brief, maar besluit haar desondanks te blijven verdedigen. Wanneer de Aziatische vrouw een grote som geld eist in ruil voor de brief, zal Leslie haar man de waarheid moeten vertellen om de brief met zijn geld te kunnen kopen.


I Confess
15:25 - 17:00 op BBC2
Misdaad (1953) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (4183 stemmen)
Met Montgomery Clift, Anne Baxter, Karl Malden e.aPriester Clift hoort tijdens de biecht alles over een moord. Maar als hij even later zelf van de misdaad beschuldigd wordt, zegt hij vanwege zijn zwijgplicht, die bij het ambt van priester hoort, niets.


Sommer
15:30 - 17:05 op NED3
Komedie (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.5 (211 stemmen)
Met Jimi Ochsenknecht, Sonja Gerhardt, Jannis Niewhner e.aHet verhaal van een zomer en het verhaal van een eerste grote liefde; dit is het verhaal van Tim en Vic. De 15-jarige Tim is de zoon van een piloot en in zijn jonge leven heeft hij al meer rondgereisd dan hem lief is. Ook nu weer moet hij afscheid nemen, ditmaal van Berlijn. Hij gaat bij zijn grootmoeder wonen, die op een klein eiland in de Noordzee leeft. Vrijwel onmiddellijk leert hij Lars kennen, de leider van een bende roekeloze surfers. Tim staat de bende in de weg wanneer hij Eric, een regelmatig slachtoffer van de bende, wil beschermen. Door deze daad krijgt hij niet alleen een nieuwe vriend, maar ook meteen vele kopzorgen.


Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
20:00 - 22:40 op NET5
Avontuur (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.7 (80483 stemmen)
Met Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Pam Ferris e.aHet is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors - die ter bescherming naar de school zijn gestuurd - hoort Harry het verontrustende verhaal over Sirius.


J'invente rien
21:05 - 22:30 op TV5
Komedie (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (182 stemmen)
Met Elsa Zylberstein, Kad Merad, Claude Brasseur e.aPaul heeft niet echt een specifiek doel in zijn leven, totdat hij Mathilde ontmoet. Zij is juist wanhopig op zoek naar een doel, en ziet in Paul een kandidaat. Na een tijdje besluit Paul om een echt doel voor Mathilde te vinden, om het vervolgens als verrassing aan te dragen. Het wordt een simpel maar geniaal plan.


Gomorra
21:15 - 23:25 op Canvas
Misdaad (2008) uit Itali
IMDB-rating: 7 (24875 stemmen)
Met Salvatore Abruzzese, Simone Sacchettino, Salvatore Ruocco e.aDe Napolitaanse maffia, de Camorra, beheerst elk aspect van het leven in deze arme Italiaanse regio. Er is geen mogelijkheid om je aan hun macht en wetten te onttrekken. Ter plekke opgenomen en tegen de achtergrond van oorlogen tussen clans en handel van alle soorten, volgt de kijker de lotgevallen van de plaatselijke bevolking die gedoemd is te eten of gegeten te worden.


Finding Neverland
22:40 - 00:45 op NET5
Biografie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (69268 stemmen)
Met Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie e.aLonden, 1904. Toneelschrijver James M. Barrie (Johnny Depp) voelt zich geklemd in de regels van zijn bestaan. Hij vindt toevlucht in zijn kleurrijke fantasie waarin alles mogelijk is. Wanneer hij weduwe Sylvia (Kate Winslett) en haar vier kinderen ontmoet, vindt Barrie de inspiratie voor zijn bekendste werk: Peter Pan. Hij deelt met de familie de magie van het geloven in je eigen fantasie zodat een wereld ontstaat waarin alles mogelijk is.


Man of the Year
00:35 - 02:25 op BBC1
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (12514 stemmen)
Met Robin Williams, Christopher Walken, Laura Linney e.aTom Dobbs (Robin Williams) is presentator van een talkshow die zich bij wijze van grap kandidaat stelt bij de presidentsverkiezingen. Winnen is niet de bedoeling, dus is zijn campagne verfrissend eerlijk: hij hoeft immers geen vriendjes te blijven met het bedrijfsleven, religieuze actiegroepen of wie dan ook. En dt waarderen de kijkers. Helaas waarderen ze het ook als ze eenmaal bij het stemhokje staan en daar had Dobbs niet op gerekend....


Beowulf
00:50 - 02:50 op SBS6
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (43594 stemmen)
Met Robin Wright Penn, Anthony Hopkins, Paul Baker e.aIn een legendarische tijd van helden, strijdt de heldhaftige krijgsman Beowulf tegen de demon Grendel. Daarmee haalt Beowulf zich de helse woede van de demons meedogenloze, verleidelijke moeder (Angelina Jolie) op de hals. Hun epische confrontatie smeedt de banden voor de tijdloze legende van Beowulf.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox