Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Info Films op TV voor vrijdag 29 Juni 2012 / Dutch at General Satellite News forum; J'ai peur d'oublier 14:00 - 15:35 op TV5 Drama (2011) uit Frankrijk IMDB-rating: 7.4 (14 stemmen) Met Daniel Russo, Patrick ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Info Films op TV voor vrijdag 29 Juni 2012 / Dutch
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104889
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Info Films op TV voor vrijdag 29 Juni 2012 / Dutch - 29-June-2012, 07:12

J'ai peur d'oublier
14:00 - 15:35 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.4 (14 stemmen)
Met Daniel Russo, Patrick Catalifo, Genevive Fontanel e.aFabienne, 45 jaar, ontdekt dat ze lijdt aan een acute vorm van Alzheimer. Op een ochtend verlaat ze haar huis en vergeet waar ze vandaan komt en waar ze heen gaat. Ze maakt vervolgens kennis met een man en reist 48 uur lang met hem mee...


The Men Who Stare at Goats
20:30 - 22:00 op NED3
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (63342 stemmen)
Met George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges e.aBob Wilton (Ewan McGregor) is een reporter in Irak en op zoek naar een goed verhaal. Dan ontmoet hij Lyn Cassady (George Clooney) die beweert lid te zijn geweest van een speciale afdeling voor Amerikaanse soldaten in Irak met paranormale krachten. Om misschien wel het verhaal van zijn leven te schrijven gaan ze samen op zoek naar het hoofdkwartier. Daar ontmoeten ze oprichter (Jeff Bridges) en afdelingschef (Kevin Spacey).


Date Night
20:30 - 22:30 op RTL4
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (63857 stemmen)
Met Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg e.aPhil (Steve Carell) en Claire Foster (Tina Fey) zijn een verstandig, liefdevol stel met twee kinderen en een huis in een buitenwijk van New Jersey. De Fosters doen tijdens hun wekelijkse date in de lokale kroeg een poging om de vonk van vroeger te doen oplaaien. Hun gesprekken eindigen al snel in de standaard onderwerpen waar ze het thuis aan de keukentafel ook over hebben. Ze zijn uitgeput door hun werk en de kinderen en hun avondjes uit eindigen zelden in iets romantisch. Nadat twee van hun beste vrienden (een ander getrouwd stel met kinderen in New Jersey) een punt achter hun huwelijk zetten, beginnen Phil en Claire zich zorgen te maken over wat hen te wachten staat: onverschilligheid naar elkaar en uiteindelijk een scheiding. In een wanhopige poging hun avondjes tot een succes te maken en hun huwelijk weer wat leven in te blazen, besluit Phil dat ze het nu eens anders gaan doen. Phil neemt Claire mee uit naar Manhattan, naar het nieuwste trendy restaurant. De Fosters hebben echter geen tafel gereserveerd. In de hoop nog vr middernacht een tafeltje te krijgen, nemen ze de plaats in van de Tripplehorns, een stel dat niet is komen opdagen. Het lijkt heel onschuldig, wat kan hen gebeuren?


Tekken
20:30 - 22:20 op RTL5
Actie (2010) uit Japan
IMDB-rating: 4.9 (13056 stemmen)
Met Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa e.aJin Kazama is een vechter die zich aanmeldt voor het Iron Fist Tournament. Hij wil zich wreken op de man die in zijn ogen verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Deze man, Heihachi Mishima is tevens de organisator van het toernooi. Om in de buurt van Mishima te kunnen komen om hem te doden, moet hij het toernooi zien te winnen.


Ice Age
20:30 - 22:05 op RTL7
Avontuur (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (55231 stemmen)
Met Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary e.aDuizenden dieren trekken naar het zuiden om de winter te ontvluchten, maar Manfred, een eenzame, norse mammoet, is op weg naar het noorden. Al snel ontmoet hij Sid, een zelfingenomen en irritante luiaard, die, tegen Manfred's zin, mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen maar met behulp van Diego, de sluwe tijger, die denkt dat hij een snelle manier weet om de familie op te sporen. Uiteindelijk blijkt Diego een oplichter te zijn, die hun in de handen van de tijger-leider wil drijven als 'lekker snoepje', om zo een ruzie tussen beiden goed te maken. Na een lachwekkende en hartverwarmende tocht staat Diego voor de keuze om of de kant van zijn nieuwe vrienden te kiezen, of toch de baby te overhandigen aan de leider, die uit is op zoete wraak.


The American President
20:30 - 22:45 op RTL8
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (19353 stemmen)
Met Michael Douglas, Annette Bening, Martin Sheen e.aDe populariteit van de vriendelijke en goed ogende Andrew Sheperd als president van de Verenigde Staten is groot. Sheperd is weduwenaar met een opgroeiend dochtertje en zijn herverkiezing zal, naar ieders mening, weinig problemen opleveren. Net op dat moment valt hij echter voor de milieu-activiste Sydney Ellen Wade die zich op het Witte Huis vervoegt om overleg te voeren over een nieuwe milieuwet. Deze onvoorziene ontwikkelingen zijn koren op de molen van de tegenstanders van de president, vooral de republiekeinse senator Rumson mobiliseert al zijn troepen om Sheperd alsnog ten val te brengen.


Eight Below
20:30 - 23:15 op SBS6
Avontuur (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (12832 stemmen)
Met Paul Walker, Bruce Greenwood, Moon Bloodgood e.aJerry Shepard (Walker), zijn vriend Cooper (Biggs) en een ruwe geoloog (Greenwood) zijn drie leden van een wetenschappelijke expeditie op Antarctica. Door een ongeluk en hevige weerscondities zijn ze gedwongen hun team en hun slee-honden achter te laten. In de harde winter van Antarctica moeten de honden zes maanden alleen zien te overleven.


Last Chance Harvey
20:45 - 22:20 op Eén
Drama (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (11832 stemmen)
Met Dustin Hoffman, Emma Thompson, Eileen Atkins e.aNew Yorker Harvey Shine staat op het randje om zijn nietszeggende job als jingleschrijver kwijt te raken. Hij wordt door zijn baas gewaarschuwd dat het zijn laatste kans is om nieuw materiaal te leveren. Daarop gaat Harvey voor een weekend naar Londen, om het huwelijk van zijn dochter bij te wonen, met de belofte om op maandagochtend terug te zijn om een belangrijke vergadering bij te wonen. Maar als Harvey aankomt in Londen ontdekt hij dat zij haar schoonvader boven hem heeft gekozen om haar naar het altaar te begeleiden. Zijn best doende om zijn grote teleurstelling te verbergen, verlaat hij vroegtijdig het huwelijk nog voor de receptie, in de hoop om op tijd op de luchthaven te zijn, maar hij mist zijn vlucht. Terwijl hij naar zijn baas belt om alles uit te leggen, wordt hij op staande voet ontslagen. Zijn zorgen verdrinkend aan de luchthavenbar begint Harvey een conversatie met Emma, een knappe vrouw van in de veertig die een baan heeft bij het Nationale Bureau voor Statistieken.


One Flew Over the Cuckoo's Nest
21:35 - 23:45 op Canvas
Drama (1975) uit Amerika
IMDB-rating: 8.8 (328275 stemmen)
Met Michael Berryman, Peter Brocco, Dean R. Brooks e.aDe rebelse McMurphy komt tegen zijn wil in een gekkenhuis terecht. Daar botst hij al snel met de autoritaire zuster Ratched die het instituut met ijzeren hand leidt. Wanhopig probeert McMurphy zijn medepatienten op te zetten tegen de repressie en de dodelijke atmosfeer.


Ice Age: The Meltdown
22:05 - 23:50 op RTL7
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (33720 stemmen)
Met Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary e.aIn het vervolg op Ice Age moeten Diego, Manny en Sid dit keer vluchten omdat hun ijswereld smelt. Onderweg maken ze veel vrienden en proberen samen te ontsnappen en iedereen in de vallei te waarschuwen voor deze ramp.


Spider-Man 2
22:20 - 00:55 op RTL5
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (114863 stemmen)
Met Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco e.aPeter Parker besluit colleges te volgen aan de New Yorkse Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk in Doctor Octopus is veranderd.


The Butterfly Effect
23:45 - 01:30 op Eén
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (75940 stemmen)
Met Ashton Kutcher, Melora Walters, Amy Smart e.aDe twintigjarige student Evan Treborn (Ashton Kutcher) beschikt over een unieke maar levensgevaarlijke gave. Hij is in staat terug te keren naar zijn verleden. Voor Evan, die geplaagd wordt door schuldgevoelens, lijkt het de ideale manier om de levens van zijn vrienden - en vooral dat van z'n ex-liefje Kayleigh - weer op de rails te krijgen. Maar Evan houdt geen rekening met het zogenaamde 'butterfly-effect', de ijzeren wet die bepaalt dat de allerkleinste wijziging in het verleden een enorme weerslag heeft op de toekomst. Al snel verliest hij de controle over zijn gave. De gevolgen zijn niet te overzien...


La passion selon Didier
23:55 - 01:30 op TV5
Komedie (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (6 stemmen)
Met Clmentine Clari, Daniel Russo, Franoise Pinkwasser e.aJuliette is gescheiden van haar man en heeft financile problemen. Zij wordt verliefd op Didier. Slechts n probleem: haar geliefde is een priester...


Langer licht
00:00 - 01:30 op NED2
Drama (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.7 (128 stemmen)
Met Younes Aoulabdouchth, Maartje Beets, Dai Carter e.aDe boksschoolhouder Lucien (Raymond Thiry) leeft voor het trainen van zijn jonge leerlingen. Na een tragisch ongeluk is hij mentaal niet meer in staat om voor zijn vijtienjarige zoon Mitchel (Dai Carter) te zorgen. Hij laat de jongen alleen achter en trekt zich terug. Voor hij zijn leven weer kan oppakken, moet hij eerst zijn eigen verdriet onder ogen zien.


Welcome to Collinwood
00:50 - 02:15 op BBC2
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (6213 stemmen)
Met William H. Macy, Isaiah Washington, Sam Rockwell e.aVijf nietsnutten uit Cleveland besluiten samen te gaan werken om de grootste klus waar ze ooit van gehoord hebben te klaren: het beroven van de kluis van een lommerd. Wanneer hun plan niet helemaal naar wens verloopt lijkt het er op dat ze meer verliezen dan dat de klus hen oplevert.


Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox