Eurocardsharing

Eurocardsharing (http://www.eurocardsharing.com/)
-   Satellite Tv Guide (http://www.eurocardsharing.com/satellite-tv-guide/f222)
-   -   New Films op TV voor zondag 15 Juli 2012 / Dutch (http://www.eurocardsharing.com/f222/new-films-op-tv-voor-zondag-15-juli-2012-dutch-399276)

Bacteria 15-July-2012 08:31

New Films op TV voor zondag 15 Juli 2012 / Dutch
 
http://www.filmtotaal.nl/images/covers/85slj0pmqu.jpgStar Wars: The Clone Wars
06:25 - 06:45 op RTL4
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (24658 stemmen)
Met Matt Lanter, Ashley Eckstein, James Arnold Taylor e.aAan de frontlinies van de intergalactische strijd tussen goed en kwaad, nemen Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padmé Amidala tegen duistere machten. Daarnaast heeft Anakin de zorg over zijn leerling Ahsoka. De sinistere schurken - onder leiding van Palpatine, graaf Dooku en generaal Grievous - willen heersen over het universum. De inzet is hoog en het lot van velen ligt in handen van de dappere Jedi ridders.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/k6gjqf3nxt.jpgMonster House
06:45 - 08:30 op RTL4
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (15398 stemmen)
Met Ryan Newman, Steve Buscemi, Mitchel Musso e.aIn de straat waar DJ en z'n beste vriend Chowder wonen staat een groot en eng huis. Samen met Jenny steken ze op een dag de straat over om het mysterie van het huis op te lossen… Dit gaat het spannendste avontuur uit hun leven worden


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/i6ilun0cs7.jpgBriefgeheim
09:00 - 10:15 op NED3
Drama (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (115 stemmen)
Met Daan Schuurmans, Hanna Obbeek, Lies Visschedijk e.aDe 11-jarige Eva heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/p2ijykr7sp.jpgI Am Kalam
15:30 - 16:50 op NED3
Drama (2010) uit India
IMDB-rating: 7.3 (856 stemmen)
Met Gulshan Grover, Harsh Mayar, Meena Mir e.aDe ultraslimme Chhotu woont in India, waar veel mensen geloven dat je geboorte bepaalt wie je bent. Om zijn arme familie te helpen, werkt Chhotu in een eettentje aan de weg. Er komen veel Westerse toeristen, die hij keer op keer met zijn talenten verbaast. Een speech van de voormalige president dr. Abdul Kalam, zelf ooit arm, verandert zijn leven. Vanaf dat moment noemt Chhotu zichzelf Kalam.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/p3rk64xl40.jpgThe SpongeBob SquarePants Movie
15:35 - 16:50 op Nickelodeon
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (11025 stemmen)
Met Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass e.aJa, er klopt iets niet in Bikinibroek. Het verrukkelijkste onnozele wezen uit de onderwaterwereld staat op het punt om meer over het leven te leren dan hij ooit voor mogelijk had gehouden toen hij en zijn zeester-maatje Patrick een spannende zoektocht ondernamen naar Schelpstad om koning Neptunus' gestolen kroon in veiligheid te brengen.
Onze onstuitbare held zwemt op met enge zeemonsters, nare slechteriken en meedogenloze schurken en komt op plaatsen waar nog nooit een spons is geweest.
SpongeBob Squarepants The Movie is een groter en absorberender wateravontuur dan de geliefde mafkees zich ooit had kunnen voorstellen....


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/1utj435qu8.jpgLucky Number Slevin
20:00 - 22:10 op RTL7
Misdaad (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.8 (65775 stemmen)
Met Josh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu e.aSlevin (Josh Harnett) bewoont tijdelijk het appartement van zijn vriend Nick Fisher iIn New York. De onderwereld wordt geregeerd door The Boss (Morgan Freeman) en The Rabbi (Sir Ben Kingsley). Wanneer de zoon van The Boss wordt vermoord, vermoedelijk door handlangers van The Rabbi, besluit The Boss wraak te nemen. Hij schakelt de hulp in van de huurmoordenaar Goodkat (Bruce Willis). Goodkat bedenkt een plan om te voorkomen dat The Boss onmiddellijk verdacht wordt. Ze zoeken een stroman en het toeval wil dat de keuze valt op Nick Fisher. De handlangers van The Boss zien Slevin aan voor Fisher en nemen hem mee. The Boss stelt hem voor de keuze: zijn schuld van $96.000 aflossen of de zoon van The Rabbi vermoorden. Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, zien de handlangers van the Rabbi Slevin vervolgens ook aan voor Nick Fisher. Vriend Nick blijkt ook een schuld te hebben bij The Rabbi. Al snel lijkt het voor Slevin onmogelijk om uit deze hopeloze situatie te ontsnappen....


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/a74d3ev8le.jpgTooth Fairy
20:00 - 22:05 op RTL4
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (14021 stemmen)
Met Dwayne Johnson, Ashley Judd, Stephen Merchant e.aEen keiharde ijshockey-speler krijgt een zeer ongebruikelijke straf: hij moet gedurende een week het werk van de tandenfee overnemen.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/mg2gjncyl5.jpgSpring Breakdown
20:30 - 22:05 op NET5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (2530 stemmen)
Met Amy Poehler, Parker Posey, Rachel Dratch e.aDrie dertigers willen het alledaagse van hun leven doorbreken, en gaan samen op vakantie naar een populair spring-break eiland vol met feestende jongeren. Een van de vrouwen werkt voor een bekende senator wiens dochter ook op het eiland vertoeft. Die dochter wordt echter buitengesloten omdat ze niet los genoeg is. Daar proberen de dertigers iets aan te doen.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/v50rrpyzwe.jpgCoup de t?
21:05 - 22:30 op TV5
Komedie (1979) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (627 stemmen)
Met Patrick Dewaere, France Dougnac, Dorothée Jemma e.aDe asociale François Perrin wordt weggestuurd uit het lokale voetbalteam en vervolgens uit de fabriek waar hij werkt. Beide worden door dezelfde man geleid: Sivardière. Als hij gevangen zit voor een verkrachting waar hij niets mee te maken heeft, wordt Perrin plotseling bevrijd: hij is nodig voor een wedstrijd...


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/as3kuctig5.jpgWhite Noise 2: The Light
22:00 - 00:00 op RTL8
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (4103 stemmen)
Met Nathan Fillion, Katee Sackhoff, Craig Fairbrass e.aAbe Dale’s zit gezellig met zijn gezin te eten in een restaurant. Dan komt er een zeer verwarde man binnen die Abe’s vrouw en kind zonder pardon een paar kogels door het lijf jaagt. Hij prevelt een excuus naar Abe en schiet vervolgens een kogel door zijn eigen hoofd.
Abe wordt door deze ingrijpende gebeurtenis verscheurd door schuldgevoel en het waarom van deze zinloze daad. Volledig ten einde raad ziet hij nog maar één uitweg en hij neemt een overdosis pillen. Zijn zelfmoordpoging mislukt echter. Abe heeft hierdoor een bijna-dood-ervaring die nogal wat effect blijkt te hebben op zijn verdere leven. Als hij uit het ziekenhuis ontslagen is ziet hij ineens witte aura’s om sommige mensen. Langzaam maar zeker ontdekt hij dat deze mensen op het punt staan een geweldadige dood te sterven. Abe besluit deze mensen te redden maar merkt al heel snel dat het lot zich niet ongestraft laat veranderen.
http://www.filmtotaal.nl/images/covers/zy7wn3jhsq.jpgHigh School High
23:50 - 01:20 op SBS6
Komedie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (4717 stemmen)
Met Jon Lovitz, Tia Carrere, Louise Fletcher e.aRichard Clark is net afgestudeerd als leraar en mag nu gaan lesgeven op de Marion Barry High School. Hij moet een groep laagscorende leerlingen zien te motiveren om betere cijfers te halen en een voormalig lerares het hof maken.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/677ynixvlo.jpgLa dame de tr?e
00:00 - 01:35 op TV5
Misdaad (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (76 stemmen)
Met Malik Zidi, Florence Loiret, Marc Barbé e.aBroer en zus, Aurélien en Argine, leven sinds hun geboorte samen. Aurélien is bloemist, maar knoopt de eindjes aan elkaar via de verkoop van gestolen ijzer. Niemand heeft een vermoeden van dit dubbelleven, zelfs Argine niet, tegen wie hij liegt zoals tegen de anderen. Op een dag moet zijn compagnon Simon voorkomen. Vervolgd door de politie, eist hij geld, en slaat hij snel aan het afpersen. Aurélien komt zo in een fataal netwerk van onzekerheid terecht.


http://www.filmtotaal.nl/images/covers/1hr6nlwlrx.jpgIrina Palm
01:00 - 02:40 op BBC2
Drama (2007) uit België
IMDB-rating: 7.3 (2230 stemmen)
Met Marianne Faithfull, Miki Manojlovic, Kevin Bishop e.aDe 50-jarige weduwe Maggie is wanhopig op zoek naar voldoende geld om een dure operatie voor haar kleinzoontje te kunnen betalen. Naïef en ten einde raad, belandt ze in Sexy World in de Londense Sohowijk. Zonder zich rekenschap te geven waar ze aan begint, gaat ze de tent binnen. De baas Miki is geïntrigeerd door haar persoon en geamuseerd door de hele situatie en biedt haar toch een job aan. Maggie krijgt de pseudoniem Irina Palm en doet er alles voor om haar job niet te verliezen...


Regards,


All times are GMT +2. The time now is 07:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.