Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, New Films op TV voor zondag 26 Augustus 2012 / Dutch at General Satellite News forum; The Associate 06:45 - 09:00 op RTL4 Komedie (1996) uit Amerika IMDB-rating: 5.6 (2585 stemmen) Met Whoopi Goldberg, Dianne Wiest, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
New Films op TV voor zondag 26 Augustus 2012 / Dutch
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104948
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
New Films op TV voor zondag 26 Augustus 2012 / Dutch - 26-August-2012, 10:00

The Associate
06:45 - 09:00 op RTL4
Komedie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (2585 stemmen)
Met Whoopi Goldberg, Dianne Wiest, Eli Wallach e.aLaurel Ayres is een jonge zwarte vrouw die als financieel adviseur werkt in Wall Street. Wanneer ze naast een welverdiende promotie grijpt, besluit ze haar eigen weg te gaan. Maar om haar clinten te kunnen overtuigen, is ze genoodzaakt een fictieve blanke zakenpartner te verzinnen.


Duplex
13:40 - 15:25 op RTL4
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (14060 stemmen)
Met Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell e.aAls je het hebt over The American Dream, dan zijn Alex en Nancy het ideale voorbeeld. Ze zijn een jong en hip stel uit New York met de wereld aan hun voeten. En ding ontbreekt nog in hun perfecte leventje: een liefdesstulpje om samen te gaan wonen. Dat verandert als ze onverwacht het huis van hun dromen vinden. In hetzelfde appartementencomplex woont de bejaarde mevrouw Connely. Al snel komen Alex en Nancy erachter dat zij niet zo aardig en flexibel is als ze in eerste instantie leek. Ze eist de aandacht van het stel volledig op en voor elk wissewasje staat ze op de stoep. Alex en Nancys ooit zo perfecte leventje begint dan ook barsten te vertonen en hun droom is inmiddels een nachtmerrie geworden. Ze beginnen zich af te vragen of er geen manier is om het oude mensje het complex uit te werken..


Papillon
13:55 - 16:20 op Eén
Avontuur (1973) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (21670 stemmen)
Met Steve McQueen, Dustin Hoffman, Victor Jory e.aEen kleine crimineel raakt na zijn onterechte veroordeling wegens moord geobsedeerd door de gedachte aan ontsnappen. Na diverse pogingen belandt hij uiteindelijk in de beruchte Franse strafkolonie Duivelseiland.


Soeurs fâchées, Les
14:00 - 16:00 op Canvas
Komedie (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (663 stemmen)
Met Isabelle Huppert, Catherine Frot, Franois Berland e.aSchoonheidsspecialiste Louise gaat drie dagen bij haar zus Martine logeren in Parijs. Martine lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn, en toch mist ze iets in haar leven om echt gelukkig te zijn. In tegenstelling tot haar zus is Louise perfect tevreden met haar leven. In de drie dagen die de zussen samen doorbrengen, gaat Martine zich mateloos ergeren aan het evidente geluk van haar zus en vliegt haar leventje in stukken uiteen.


Bl?M?!
15:25 - 16:50 op NED3
Avontuur (2007) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (72 stemmen)
Met Johann Hillmann, Konrad Baumann, Lea Eisleb e.aDe twaalfjarige Martin is veel te klein voor zijn leeftijd. Veel te mager en te stil, zoals zijn moeder het jammer genoeg altijd weet te vertellen. Hij en zijn blauwe baseballmuts op zijn hoofd zijn beiden onafscheidelijk. Martin en zijn ouders zijn pas verhuist naar het kleine stadje Bellbach. Een nieuw huis, een nieuwe school, maar geen nieuwe vrienden. Zelfs op de eerste dag raakt hij al in de problemen. Vanaf het ogenblijk dat hij alarm slaat als hij tijdens het winkelen een jongen sigaretten ziet stelen, vanaf dan is de dief, Oliver, op wraak uit, wraak op Martin, met zijn 'stomme blauwe muts'.


Bicentennial Man
17:55 - 20:30 op NET5
Sci-Fi (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (21700 stemmen)
Met Robin Williams, Embeth Davidtz, Sam Neill e.aRichard Martin koopt een ongebruikelijk cadeau voor zijn familie: een robot. De robot Andrew wordt in eerste instantie gebruikt voor huishoudelijke werkzaamheden, maar naarmate hij langer bij de familie in huis woont, wordt duidelijk dat hij ook emoties kan tonen. Langzaam maar zeker komt de familie erachter dat zij geen gewone robot in huis hebben gehaald.


The Jewel of the Nile
20:00 - 22:10 op RTL7
Actie (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (12371 stemmen)
Met Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito e.aDe avonturier Jack Colton en romanschrijfster Joan Wilder maken een tocht door de woestijnen van Noord-Afrika met de heethoofdige aartsvijand Ralph in hun kielzog. Het drietal speurt naar een juweel, maar moet eerst razende wervelstormen, krijgshaftige woestijnbendes en de kwaadaardige Omar zien te overleven om hun doel te kunnen bereiken.


StreetDance 3D
20:00 - 22:00 op RTL5
Drama (2010) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.6 (4282 stemmen)
Met Charlotte Rampling, Rachel McDowall, Nichola Burley e.aOm kans te maken op de overwinning bij de Street Dance Championship maakt de street dance crew van Carly (Nichola Burley) stiekem gebruik van de Royal Dance School. Als het hoofd van die dansschool dat ontdekt stuurt ze hen niet direct weg; ze biedt ze juist de oefenruimte van haar school aan. Maar dan moeten ze wel samenwerken met haar balletgroep! De street dancers hebben weinig keus en de emoties tussen de groepen lopen hoog op. De street dancers vinden hun nieuwe danspartners maar arrogant, de dansers vinden hen andersom ordinaire straatjeugd. Maar om te winnen zullen ze toch naar elkaar moeten kijken. Alleen dan kunnen ze ontdekken hoe ze samen iets nieuws kunnen doen en de top bereiken. Zodra ze inzien dat ze elkaar alleen maar inspireren vliegen de vonken er vanaf!


The Time Traveler's Wife
20:30 - 22:55 op NET5
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (56334 stemmen)
Met Michelle Nolden, Alex Ferris, Arliss Howard e.aThe Time Travelers Wife is gebaseerd op de bestseller over een liefde die de grenzen van tijd overstijgt. Clare is al haar hele leven verliefd op Henry . Ze gelooft dat hun liefde is voorbestemd, hoewel ze nooit weet wanneer ze zullen worden gescheiden: Henry is namelijk een tijdreiziger, vervloekt met een zeldzame genetische afwijking die hem dwingt zijn leven in tijdfragmenten te leven. Hij wordt door de jaren heen en weer geslingerd zonder daar enige controle over te hebben. Ondanks het feit dat Henrys reizen hen zonder enige waarschuwing uit elkaar drijven en ze nooit weten wanneer ze elkaar zullen weerzien, probeert Clare wanhopig een leven samen met haar ware liefde op te bouwen.


Bazar
21:00 - 22:45 op TV5
Drama (2009) uit Zwitserland
IMDB-rating: 4.4 (24 stemmen)
Met Bernadette Lafont, Lou Doillon, Pio Marma e.aGabrielle, een pittige zestiger, is dol op haar beroep van antiquair. Haar wereld stort in als ze een uitzettingsbevel voor haar winkel ontvangt, en tegelijkertijd hoort dat ze oma wordt.


The Hills Have Eyes
23:15 - 01:25 op RTL8
Horror (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (33288 stemmen)
Met Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw e.aOm het verstoorde gezinsleven wat te herstellen en hun zoveel jarig huwelijk te vieren, rijden Big Bob en Ethel Carter met de hele familie en een grote caravan door de woestijn van New Mexico. Oudste dochter Lynn en haar man Doug maken zich zorgen over hun pasgeboren baby, terwijl de tiener Brenda en de jonge Bobby al helemaal geen zin hebben in de onderneming. Als Big Bob een omweg neemt en ze onverhoopt autopech krijgen, zijn de Carters aan hun lot overgelaten in de bloedhete zon. Al snel ontdekken ze dat ze niet alleen zijn in de ogenschijlijk verlaten woestijn. Er woont een genetisch gemuteerde, bloeddorstige groep nomaden in de heuvels, die het op de Carters hebben voorzien. Een voor een staat hun een afschuwelijke dood te wachten.


Inside Job
23:20 - 00:55 op NED2
Documentaire (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 8.2 (26450 stemmen)
Met Matt Damon, William Ackman, Daniel Alpert e.aDeze documentaire is een interessante analyse van de financile crisis die in 2008 de wereldeconomie zon 20 triljoen dollar kostte. Daarnaast verloren miljoenen mensen hun banen en huizen met als gevolg de grootste recessie sinds de Grote Depressie van de jaren 20. We zien hoe de politiek al decennia overheidsregulering ontmantelt, Wall Street haar risicogedrag verhevigt en de zakenopleidingen geen antwoord hebben op de onontkomelijke problemen waarmee we in de moderne samenleving geconfronteerd worden. Inside Job is opgebouwd rond interviews met politici, journalisten en academici en opgenomen in locaties als Amerika, IJsland, Engeland, Frankrijk, Singapore en China. De documentaire deed het ongekend goed: met een percentage van 98% blijkt dat bijna elke recensent het een goede documentaire vond. Van de 129 recensies waren er slechts drie negatief. Daarnaast won Inside Job de Oscar voor de beste documentaire.


Pauline et Fran?s
23:55 - 01:30 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.8 (27 stemmen)
Met Laura Smet, Yannick Renier, La Drucker e.aPauline heeft alles verlaten om een nieuw leven te beginnen op het platteland. Ze vestigt zich in een oud huis en wordt vrienden met Franois, haar buurman. Beide zijn door het leven gekwetst en komen dichter bij elkaar. Maar de familie van Franois ziet hun idylle niet zitten...


Swarmed
23:55 - 01:40 op SBS6
Horror (2005) uit Canada
IMDB-rating: 3.8 (307 stemmen)
Met Michael Shanks, Carol Alt, Richard Chevolleau e.aEen nest wespen wordt besproeid met een dodelijk groenachtige spray, echter de wespen sterven niet, maar muteren in levensgevaarlijke moordmachines. Een steek en je bent er geweest! De wespen worden per minuut agressiever, hun gif wordt nog sterker, per dag stijgt hun aantal en.... ze gaan richting stad. De regering doet alsof er niets aan de hand is, maar twee wetenschappers weten wel beter. Niets en niemand is veilig voor deze doorgedraaide zwerm stekende wespen. Zij moeten de zwerm stoppen, anders..


A Guide to Recognizing Your Saints
00:00 - 01:35 op BBC2
Misdaad (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (7317 stemmen)
Met Dianne Wiest, Robert Downey Jr., Shia LaBeouf e.aDito Montiel, een succesvolle schrijver uit Los Angeles is al 15 jaar niet thuis geweest wanneer zijn moeder hem vraagt naar Astoria te komen om zijn doodzieke vader te bezoeken. Zijn vader heeft hem zijn vertrek echter nooit vergeven. In zijn oude buurt zoekt hij zijn paar overgebleven vrienden op die nog niet dood zijn of in de gevangenis zitten. Herinneringen voeren ons mee naar de broeierige zomer van 1986 in Queens. Terug naar de gebeurtenissen en de mensen die Ditos persoonlijkheid mede gevormd hebben. Dito moet de confrontatie met zijn verleden aangaan en vechten om de emotionele band met zijn vader te herstellen.


Flashbacks of a Fool
00:55 - 02:40 op BBC1
Drama (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (6567 stemmen)
Met Daniel Craig, Harry Eden, Eve e.aJoe Scott is een uitgebluste Hollywoodster, met een totaal nutteloos bestaan nu zijn succesjaren voorbij zijn. Hij kijkt terug op zijn jeugdjaren en diverse bijzondere momenten in de jaren hierna.


Adam & Paul
01:35 - 03:00 op BBC2
Komedie (2004) uit Ierland
IMDB-rating: 7.1 (574 stemmen)
Met Tom Murphy, Mark O'Halloran, Gavin Dowdall e.aAdam en Paul, vrienden sinds hun schooltijd, zijn inmiddels verworden tot kansloze, deerniswekkende junkies. Verbonden door gewenning en noodzaak besteden zij hun dag, net als alle andere, aan het bijeensprokkelen van het geld voor hun volgende shot. Met de bodem al enige tijd in zicht, ziet het er vandaag naar uit dat er eindelijk een eind is gekomen aan hun krediet, vrienden en geluk.


Regards,
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bacteria For This Useful Post:
gerard76 (26-August-2012)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox