Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Update Films op TV voor vrijdag 24 Augustus 2012 / Dutch at General Satellite News forum; Dangerous Moonlight 13:40 - 15:15 op BBC2 Drama (1941) uit Verenigd Koninkrijk IMDB-rating: 6.2 (110 stemmen) Met Anton Walbrook, Sally ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Update Films op TV voor vrijdag 24 Augustus 2012 / Dutch
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105579
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Update Films op TV voor vrijdag 24 Augustus 2012 / Dutch - 24-August-2012, 07:20

Dangerous Moonlight
13:40 - 15:15 op BBC2
Drama (1941) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (110 stemmen)
Met Anton Walbrook, Sally Gray, Derrick De Marney e.aEen concertpianist geeft de muziek op en sluit zich aan bij het Poolse eskader van de RAF tijdens WO II. Als hij aan geheugenverlies lijdt nadat hij zwaargewond is geraakt, kost het hem veel inspanning zijn leven weer op orde te krijgen


Les robins des pauvres
14:00 - 15:35 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.4 (14 stemmen)
Met Nicolas Giraud, Aurlien Wiik, Michel Duchaussoy e.aTwee broers overvallen banken en verdelen het geld onder de armen. Ze laten zich "De Robins van de armen" noemen. Ze hebben niet het gebruikelijke misdadigerprofiel en worden door de bevolking gesteund.


Mickey Blue Eyes
20:30 - 22:35 op RTL8
Komedie (1999) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.7 (13548 stemmen)
Met Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn e.aMichael is smoorverliefd op zijn vriendin Gina, en vraagt haar daarom ten huwelijk. Tot zijn grote verbazing zegt ze hem niet te kunnen trouwen door haar vader Frank, een berucht kopstuk van de maffia. Om haar haar alsnog voor zich te winnen besluit Michael de maffia tegen te werken.


Fast & Furious
20:30 - 22:40 op SBS6
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (83575 stemmen)
Met Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster e.aIn Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O'Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.


Breakdown
20:30 - 22:25 op NET5
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (13200 stemmen)
Met Kurt Russell, J.T. Walsh, Kathleen Quinlan e.aWanneer Jeff en zijn vrouw Amy verhuizen van Boston naar San Diego, stranden zij met autopech in de woestijn. Een trucker schiet hen te hulp en biedt Amy een lift naar het dichtstbijzijnde restaurant om een monteur te bellen. Als Jeff de auto toch zelf weer aan de praat krijgt, rijdt hij naar het restaurant om zijn vrouw op te halen. Wanneer blijkt dat zij daar nooit is aangekomen, begint de ontredderde Jeff een wanhopige zoektocht naar zijn vrouw en ontdekt dat hij een pion is in een smerig complot.


Righteous Kill
20:30 - 22:35 op RTL5
Misdaad (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (49804 stemmen)
Met Robert De Niro, Al Pacino, 50 Cent e.aTwee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?


Terribly Happy
21:20 - 23:05 op Canvas
Drama (2008) uit Denemarken
IMDB-rating: 7 (2679 stemmen)
Met Jakob Cedergren, Kim Bodnia, Lars Brygmann e.aRobert, een politieman uit Kopenhagen, wordt omwille van een professionele fout tijdelijk naar een provinciestadje gestuurd. Terwijl alweer een trage, bewolkte dag ten einde loopt in Zuid-Jutland, bekijken de inwoners de aankomst van de jongeman uit de grote stad met een tevreden en nieuwsgierige blik op hun gesloten gezicht. De politieman, die alles volgens het boekje doet, ontdekt beetje bij beetje de lokale gewoonten en begint aan te voelen dat er verontrustende geheimen verborgen zitten achter de faade van wat een heel gewoon provinciaals leventje schijnt te zijn.


The Proposal
21:55 - 23:40 op Eén
Komedie (2009) uit
IMDB-rating: 6.7 (95907 stemmen)
Met Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen e.aDe invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...


Green Street Hooligans 2
22:00 - 23:50 op RTL7
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (5337 stemmen)
Met Anastacia, Howard Antony, John Bariamis e.aNa de uit de hand gelopen rel met fatale afloop tussen de Hooligans van West Ham United en Millwall komen een groot deel van beide supporterskernen in de gevangenis terecht. Tussen de gevangenismuren zijn de aanhangers van Millwall in de meerderheid en die van West Ham worden dan ook constant aangevallen. Ook in de gevangenis wordt het voetbal fanatiek gevolgd en er worden zelfs wedstrijden gespeeld. Winst of verlies maakt het verschil tussen een beloning of een straf. Wanneer door overbevolking enkele gelukkigen kans maken op vervroegde vrijlating staan de hooligans van West Ham en Millwall weer tegenover elkaar. Deze keer echter op een voetbalveld. De inzet is hoog als een doelpunt je vrijheid kan betekenen.


Hide and Seek
22:35 - 00:40 op RTL5
Horror (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (23548 stemmen)
Met Robert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen e.aDr. David Callaway probeert zijn leven weer op te pakken, nadat zijn vrouw zelfmoord pleegt. Zijn dochter heeft het erg moeilijk met de dood van haar moeder, maar vindt een troostende vriend. Na enige tijd neemt deze 'vriendschap' echter heel bizarre vormen aan.


World Trade Center
23:35 - 01:55 op SBS6
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (26263 stemmen)
Met Nicolas Cage, Maria Bello, Connor Paolo e.a11 september 2001 was een uitzonderlijk warme dag in New York. Will Jimeno, agent bij de Havendienstpolitie, had bijna een vrije dag genomen maar besloot toch te gaan werken. Brigadier John McLoughlin, een gerespecteerd oudgediende van de havendienst-politie, was al uren op. Samen met hun collega's trokken ze het centrum van Manhattan in, zoals ze elke dag deden.
Een eerstehulp-verleningsteam van de Havendienstpolitie reed van het centrum van Manhattan naar het World Trade Center. Vijf mannen, waaronder McLoughlin en Jimeno, gingen de gebouwen binnen en kwamen vast te zitten toen de torens instortten. Op wonderbaarlijke wijze overleefden McLoughlin en Jimeno het, maar raakten zeven meter diep in het puin beklemd onder beton en metaal. Ze konden elkaar niet zien, maar ze konden wel horen dat de ander nog leefde. De daaropvolgende twaalf uur hielden McLoughlin en Jimeno elkaar in leven. Ze praatten over hun gezinnen, het leven bij de politie, over hoop en teleurstellingen....


The Mosquito Coast
00:10 - 02:05 op Eén
Avontuur (1986) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (8732 stemmen)
Met Harrison Ford, Helen Mirren, River Phoenix e.aOmdat Amerika niet meer is wat het geweest is, besluit uitvinder Allie Fox een dorp te kopen in Midden-Amerika en daar zijn ideale wereld te scheppen.


Mon fils à moi
00:15 - 01:32 op NED2
Drama (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 6.6 (218 stemmen)
Met Nathalie Baye, Victor Svaux, Olivier Gourmet e.aJulien is een jongen aan het begin van z'n puberteit. Zijn moeder, streng en bezitterig, heeft verschrikkelijke, bruuske humeurschommelingen. Ze wordt verwaarloosd door haar man en projecteert bijgevolg al haar liefde op haar zoon, waarbij ze schaamteloos al zijn doen en laten nauwlettend in het oog houdt. Ondanks enkele innige momenten, sluit Julien, onderdanig en meegaand tegenover zijn moeder, zich meer en meer af...


2 Days in Paris
00:50 - 02:25 op BBC2
Komedie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (7394 stemmen)
Met Adam Goldberg, Julie Delpy, Daniel Brhl e.aNa een romantische vakantie in Veneti brengen Marion en hyperneuroot Jack, voor ze terugvliegen naar New York, twee dagen door in het appartement van haar ouders in Parijs. Jack heeft het zwaar; als rechtgeaard Amerikaan spreekt hij geen woord over de grens, hij is bang voor aanslagen en schrikt van Marions vrijgevochten, kritische ouders. Bovendien flirt zijn vriendin met haar exen die overal opduiken. De verschillen tussen de twee geliefden (en hun vaderlanden) leveren een stroom aan geestige dialogen en spitsvondige grappen op.


Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox