Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Tutorials

Tutorials Discussion, Technomate 500 Super Linux FTP at Technomate forum; Hi, i am tring to load in to FTP on my technomate 500 super i just brought on DCC but ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Technomate 500 Super Linux FTP
Old
  (#1)
eagleboy
Junior Member
 
eagleboy's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 221
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
Technomate 500 Super Linux FTP - 17-August-2010, 18:31

Hi,

i am tring to load in to FTP on my technomate 500 super i just brought on DCC but once its connected i go on to FTP but it is totally blank on FTP please help im trying to put my c line on the box
   
Old
  (#2)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,748

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1016
Magic: 916 / 22334
Experience: 67%

Thanks: 373
Thanked 946 Times in 497 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 48
19-August-2010, 00:28

sound like you did not add a password...
The default is blank.
This needs to be changed in Technomate Control Center.
Once you do that DCC will function.


   
The Following User Says Thank You to PLAN B For This Useful Post:
MidnighToker (25-February-2011)
Sponsored Links
Old
  (#3)
installer
Senior Member
 
installer's Avatar
 
Offline
Posts: 103

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 203
Magic: 34 / 3783
Experience: 15%

Thanks: 16
Thanked 12 Times in 8 Posts
Join Date: Apr 2008
Location: non your business
19-August-2010, 19:46

the log in for technomate is user: root and the passwordis blank, problem is DCC wont work if password field is left blank so you need to download technomate control centre and change password from blank to one of your choice.. then you will be able to use DCC.
   
The Following User Says Thank You to installer For This Useful Post:
MidnighToker (25-February-2011)
winscp
Old
  (#4)
malakas01
Junior Member
 
malakas01's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 776
Experience: 9%

Thanks: 14
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
winscp - 19-August-2010, 20:47

Quote:
Originally Posted by eagleboy View Post
Hi,

i am tring to load in to FTP on my technomate 500 super i just brought on DCC but once its connected i go on to FTP but it is totally blank on FTP please help im trying to put my c line on the box
just try winscp it will work like charm ! or filezilla for sure....
   
Old
  (#5)
eagleboy
Junior Member
 
eagleboy's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 221
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
28-August-2010, 21:28

thanks alot, got it working with technomate mini web which was alot easy
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
linux, super, technomate


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox