Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, 9100s password problem at Technomate forum; I am trying to set up my first box. managed to flash a new image, but when i try to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
9100s password problem
Old
  (#1)
mikenlin
Junior Member
 
mikenlin's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 661
Experience: 12%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 68
Unhappy 9100s password problem - 12-December-2008, 00:13

I am trying to set up my first box. managed to flash a new image, but when i try to connect to my computer it says password incorrect.

used control centre to try and reset but it wont let me. Help please.
how do i get round this
regards
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,543

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1721
Magic: 4181 / 50607
Experience: 84%

Thanks: 2,419
Thanked 5,848 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 52
12-December-2008, 00:32

Passwrd by default is NO passwrd!!







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 29054
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 50
12-December-2008, 01:16

on TM9100 different images use different or NO password > so which image have you got ?


   
Reply With Quote
Old
  (#4)
mikenlin
Junior Member
 
mikenlin's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 661
Experience: 12%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 68
12-December-2008, 02:16

Thanks for the info. i downloaded anoher version of control centre and it let me change the password. I hve now got access. followed a tutoria and installed UR12 all ok.
installed gbox2.25 2 and gbox centre and suite all seemed ok. installed full sly crd but not working. anything i have mised please
mikenlin
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 29054
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 50
13-December-2008, 00:31

sky cards and TM9100 don`t work well together.
Not to sure about G box but with CCcam you need to run the card in NEWCS



Last edited by PLAN B; 13-December-2008 at 00:34..
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
mikenlin
Junior Member
 
mikenlin's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 661
Experience: 12%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 68
13-December-2008, 00:43

Thanks but i have now changed the image to nemesis 4.2 do you know how i load CCam and NEWcs
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
9100s, password, problem


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox