Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, cleaning up space addon manager at Technomate forum; got a tm 500, which a mate has set up for me to c/s great i get the channels i ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
cleaning up space addon manager
Junior Member
seamouse's Avatar
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 732
Experience: 25%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Arrow cleaning up space addon manager - 07-February-2010, 15:26

got a tm 500, which a mate has set up for me to c/s

great i get the channels i need :)

but when i go blue botton to add skins, it says i need more space? any help?
Reply With Quote
ECS Expert
dotseh's Avatar
Posts: 201

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 305
Magic: 67 / 6741
Experience: 21%

Thanks: 14
Thanked 55 Times in 30 Posts
Join Date: Apr 2009
Location: Ireland
07-February-2010, 16:45

They come with limited memory. Try deleting cable.xml and terrestrial.xml if you have a sat box. Also only use a satellite.xml file that has the sats you use (make one here). These wont free up much memory though. Delete any plugins you don't use.

CCcam 2.1.3
S*Y IRL full.

Triax TD88

28.2E, 19.2E & 13E
Reply With Quote
Sponsored Links


addon, cleaning, manager, space

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.