Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, gbox servers with 1500c+ at Technomate forum; i have 1500c+ box is it possible 2 connect 2 gbox servers? im useing wsp at the moment. any help ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
gbox servers with 1500c+
Old
  (#1)
kitson
Junior Member
 
kitson's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 259
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
gbox servers with 1500c+ - 31-July-2007, 14:29

i have 1500c+ box is it possible 2 connect 2 gbox servers? im useing wsp at the moment. any help would b greatfull
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
martin-f
Junior Member
 
martin-f's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 165
Experience: 21%

Thanks: 3
Thanked 3 Times in 1 Post
Join Date: Jul 2007
31-July-2007, 16:05

i do no its possible from what i have read you will need a peace of sorfware called sst if you pm me your email i will send you some info as long as if you get it going you could point me in the right direction lol
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox