Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, having conection problems tm9100 at Technomate forum; hi there guys im baffled slighlty i have got my tm9100 up and running with card share i have some ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
having conection problems tm9100
Old
  (#1)
aftabkhan1
Senior Member
 
aftabkhan1's Avatar
 
Offline
Posts: 142

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 249
Magic: 47 / 6545
Experience: 97%

Thanks: 13
Thanked 21 Times in 17 Posts
Join Date: Apr 2009
having conection problems tm9100 - 12-May-2009, 23:45

hi there guys im baffled slighlty i have got my tm9100 up and running with card share i have some good peers i get all chanels open up but when i try to conect to 192.168.*.*:16001 it does not conect someties it will conect but im having this problem since yesterday tm is defiently conected tonetwork and channels still open whil i have this problem any 1 have any ideas

sorry for wrong section just realised i posted in wrong section can a mod pls move to appropriate section thank you
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
astech
Donator
 
astech's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1554
Experience: 31%

Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Feb 2009
Age: 32
12-May-2009, 23:53

did u edit ur CCcam.cfg file correct?
tip:
ALOW WEBINTERFACE : YES
WEBINFO LISTEN PORT : 16001
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,542

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1720
Magic: 4180 / 57569
Experience: 83%

Thanks: 2,419
Thanked 5,850 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 54
12-May-2009, 23:59

Did you change the 'standard' passwrd?







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
aftabkhan1
Senior Member
 
aftabkhan1's Avatar
 
Offline
Posts: 142

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 249
Magic: 47 / 6545
Experience: 97%

Thanks: 13
Thanked 21 Times in 17 Posts
Join Date: Apr 2009
13-May-2009, 00:02

it has been working fine for 3 day problem ocoured since yeterday and was not working last night then it was workin again today about 6 pm ish then stopped around 8pm hasnt worked since

(13-May-2009 00:05)
Quote:
Originally Posted by ivanovh View Post
Did you change the 'standard' passwrd?
tm conects with dcc fine not a problem

Last edited by aftabkhan1; 13-May-2009 at 00:05.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,542

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1720
Magic: 4180 / 57569
Experience: 83%

Thanks: 2,419
Thanked 5,850 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 54
13-May-2009, 06:55

Have you tried flashing your box with a fresh image?







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
aftabkhan1
Senior Member
 
aftabkhan1's Avatar
 
Offline
Posts: 142

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 249
Magic: 47 / 6545
Experience: 97%

Thanks: 13
Thanked 21 Times in 17 Posts
Join Date: Apr 2009
13-May-2009, 09:03

im just trying that know but box keep freezing which is best stable image using ur 18 at the moment

(13-May-2009 09:32)
ok i have reflashed with ur14 done factory reset reinstalled cccam edited cccam.cfg but i still can not get on to 192.168.*.*:16001 i have also lost my conection last night no longer getting any chanels at all help?

Last edited by aftabkhan1; 13-May-2009 at 09:32.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
dallyis
Junior Member
 
dallyis's Avatar
 
Offline
Posts: 16

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 43
Magic: 5 / 1463
Experience: 74%

Thanks: 31
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2006
14-May-2009, 09:28

when you setup your network in the tm9100,

make sure it is static - turn off dhcp
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
conection, problems, tm9100


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox