Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, help entering server on tm 6900 at Technomate forum; Hi, I've connected my tm 6900super to the computer. but I'm having lots of trouble trying to fill the boxes. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
help entering server on tm 6900
Old
  (#1)
wink
Junior Member
 
wink's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 68
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
help entering server on tm 6900 - 28-October-2009, 15:59

Hi, I've connected my tm 6900super to the computer. but I'm having lots of trouble trying to fill the boxes. I'm getting confused with address, Id etc . Can someone please explain in a very simple way what I need to do?
Wink
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
hoppy
Junior Member
 
hoppy's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 68
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
Location: South coast England
28-October-2009, 16:59

Hi

What program are you using to connect to your box? Are you using a router? Just set up my TM9100 know how confusing it can be.

Hoppy
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
6900, entering, server


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox