Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, HELP SETTING UP A C-LINE With TM600PVR at Technomate forum; Hi Everyone Iam in need of help desperately. I Have had problems trying to insert a c-line into my config ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
HELP SETTING UP A C-LINE With TM600PVR
Old
  (#1)
Elbowz3
Permanent Banned
 
Elbowz3's Avatar
 
Offline
Posts: 87

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 182
Magic: 29 / 4919
Experience: 29%

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Manchester UK
Age: 28
HELP SETTING UP A C-LINE With TM600PVR - 11-August-2009, 13:22

Hi Everyone

Iam in need of help desperately. I Have had problems trying to insert a c-line into my config file. Can someone tell me how to telnet it in or maually edit it i have no idea i have 2 lines now and dont know how to use them.

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
neohack
General Manager
 
neohack's Avatar
 
Offline
Posts: 316

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 390
Magic: 105 / 11080
Experience: 61%

Thanks: 56
Thanked 181 Times in 63 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: eurocardsharing.com
11-August-2009, 13:38

Use an FTP soft. Search for DCC for instance


DM's 500 (GP4.7) - 600 (GP4.7) - 800 HD (Pli)
StarTrack 2014 (E2 PKteam)

2 CCcam Debian Servers + 7020 (PLi) Backup
--------------------------------------------------------------
* Top 10 tricks for a smooth CCcam Server Here
* Update all of your cards with 1 simple Click Here

--------------------------------------------------------------
Things which matter most must never be at the mercy
of things that matter least.
~ Goethe

--------------------------------------------------------------
Happy with the post, well.. you can always hit
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
IZOCDVD
Banned
 
IZOCDVD's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 166
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
11-August-2009, 13:39

Ohla, You can do the whole thing with DCC (Dreambox Control Center). (Look into the download area) The Telnet function is working great. Put your IP settings and login/pw right and you can access your Dreambox.

Put the right files into the right directory, mostly /var/... or /var/usr/... and install. CCcamCC on Windows PC!

Succes!

IZO
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Elbowz3
Permanent Banned
 
Elbowz3's Avatar
 
Offline
Posts: 87

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 182
Magic: 29 / 4919
Experience: 29%

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Manchester UK
Age: 28
11-August-2009, 13:58

Thanks for the replys everyone your all making my stay very welcome here i appreciate it.

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
baddista
Permanent Banned
 
baddista's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3049
Experience: 75%

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Aug 2009
14-August-2009, 02:32

good luck
_________
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
c-line, setting, tm600pvr


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox