Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, Recommend a Technomate please at Technomate forum; Hello I have a dreambox 500hd but im thinking of going with a Technomate because it seems alot more user ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Recommend a Technomate please
Old
  (#1)
headshow
Junior Member
 
headshow's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 184
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2010
Recommend a Technomate please - 05-November-2010, 00:46

Hello

I have a dreambox 500hd but im thinking of going with a Technomate because it seems alot more user friendly so im hoping you can recommend a Technomate receiver that's better or on the same level than the Dreambox 500HD and can card share

I hope someone can help me please
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
OldSpice
ECS Expert
 
OldSpice's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 6793
Experience: 45%

Thanks: 7
Thanked 22 Times in 18 Posts
Join Date: Sep 2010
05-November-2010, 01:26

Mate, you are changing a Rolls Royce for a Renault !

All Linux Receivers are a bit "strange" in the begining, but with time you will never look back.
If you have dificulties with your Dm, just Use the forum for Help, there is plenty of Dudes ready to assist and help you.
You Just need ton ask and Post your problems/Questions .

Good Luck
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
headshow
Junior Member
 
headshow's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 184
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2010
05-November-2010, 01:31

Quote:
Originally Posted by OldSpice View Post
Mate, you are changing a Rolls Royce for a Renault !

All Linux Receivers are a bit "strange" in the begining, but with time you will never look back.
If you have dificulties with your Dm, just Use the forum for Help, there is plenty of Dudes ready to assist and help you.
You Just need ton ask and Post your problems/Questions .

Good Luck
I had a feeling I get an answer like that

A mate had his technomate around the other day and I was just blown away how easy its to use compared to the dreambox and the tuners were better in the technomate too
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
ABARKIE
Member
 
ABARKIE's Avatar
 
Offline
Posts: 40

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 102
Magic: 13 / 2804
Experience: 11%

Thanks: 8
Thanked 12 Times in 10 Posts
Join Date: Oct 2008
Location: Near to J15 M6
05-November-2010, 01:48

Quote:
Originally Posted by headshow View Post
I had a feeling I get an answer like that

A mate had his technomate around the other day and I was just blown away how easy its to use compared to the dreambox and the tuners were better in the technomate too
Hi

If you are not after HD, then the TM600 is a good receiver and could not agree more with your comments, but it is a case of getting used to thingsa

If you are getting rid, you know where I am

Thanks


Vu Duo, ET9000,TM5402, DM800SE

Technomate 6900 Super(archived),TM600(archived),Eagle(archived),
Quali - TV 4:2:2 (archived), Topfield 5000CIP (archived and departed),AZ Box (departed May 2010),
Diablo Cam 2.3 & Cas 3, Dragon cam & loader card,
Infinity USB Unlimited, G**** Card,

Motorised 1M Dish (45w - 53e) ,Motorised 43cm dish (8w to 53e),Fixed dish on 28.2 (quad LNB)

Find me near J15 M6

   
Reply With Quote
Old
  (#5)
headshow
Junior Member
 
headshow's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 184
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2010
05-November-2010, 01:54

Quote:
Originally Posted by ABARKIE View Post
Hi

If you are not after HD, then the TM600 is a good receiver and could not agree more with your comments, but it is a case of getting used to thingsa

If you are getting rid, you know where I am

Thanks
I would love HD tbh mate, but it's nice that you agree with me over the technomate and dreambox

I will probably be putting the 500hd up on ebay some time

(05-November-2010 01:01)
what about the technomate TM800HD?

Just another edit

Is it easy to setup a technomate for card sharing?

Last edited by headshow; 05-November-2010 at 02:33.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
jaosulli
Junior Member
 
jaosulli's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 73
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
05-December-2010, 17:23

I have a TM 9100 super. find it easy enough to navigate around and the user interface is good.

Have not used DB yet.


t1t1
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
installer
Senior Member
 
installer's Avatar
 
Offline
Posts: 103

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 203
Magic: 34 / 5848
Experience: 15%

Thanks: 16
Thanked 12 Times in 8 Posts
Join Date: Apr 2008
Location: non your business
29-December-2010, 12:52

using cccam alone on a tm machine to use as server is impossible, need to use newcs + cccam, its ok as client cccam alone is ok for this, personally I'd put a bit more effort into learning your way around the dm500 once you get your head around it its not that difficult.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
ITS A SCAM !
Sharing Friend
 
ITS A SCAM !'s Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 12560
Experience: 29%

Thanks: 253
Thanked 104 Times in 74 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 48
30-December-2010, 19:07

Quote:
Originally Posted by installer View Post
using cccam alone on a tm machine to use as server is impossible, need to use newcs + cccam, its ok as client cccam alone is ok for this, personally I'd put a bit more effort into learning your way around the dm500 once you get your head around it its not that difficult.
I have had no problems with a TM600 running as a stand alone server with CCcam 2.1.4. What problems are there ??




100MB Line with Oscam & CCcam EMU's
2 x Omnikey 3121 USB Smartcard Readers
Smargo USB Smartreader+
Conax & Viaccess CAM's
Triax TD88 Dish & TM2300 Motor
Invacom SNH-031 0.3dB LNB
Inverto IDLB-SINL40-ULTRA-OPP LNB
Technomate TM800HD ( DW Image / Rats picons )
VU+ Solo ( Original - Vix Apollo Image / SKY skin )
3 xTechnomate TM600 PVR ( UR Images )
Original Pace Viasat DS830NV HD STB
Original Tompson Viasat SD STB
Original pace Viasat DS250NV SD STB
VU+Solo2 ( Original - Vix Image / SKY skin )
Openbox V5S
Zotac micro HTPC
Raspberry Pi Model A Running Oscam r9744
Sumvision Cyclone Pure Linux EmbER V1.0.1 KODI 14.2
Phantom PT-1015 HD WIFI Receiver
T8-aml-v3s Android KODI Tv Box
MXQ Android KODI Tv Box
----------------------------------
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
installer
Senior Member
 
installer's Avatar
 
Offline
Posts: 103

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 203
Magic: 34 / 5848
Experience: 15%

Thanks: 16
Thanked 12 Times in 8 Posts
Join Date: Apr 2008
Location: non your business
31-December-2010, 11:38

i never managed (along with many others) to get it working with a popular uk provider, lots of freezing, unusable. If you managed this please tell me how.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
ITS A SCAM !
Sharing Friend
 
ITS A SCAM !'s Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 12560
Experience: 29%

Thanks: 253
Thanked 104 Times in 74 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 48
31-December-2010, 16:31

I did nothing special, it was running 2.1.3 and 2.1.4 very well indeed, the only reason i use Newcs and CCcam 2.1.1 now is because i like to use my original SlY Digibox STB to update card because i have had a card wrecked by updating through CCcam. I know of others who also got CCcam working ok on their TM600 as well. Do you think it may be that later versions of UR image are causing this problem ? I am still using 04/07/10.




100MB Line with Oscam & CCcam EMU's
2 x Omnikey 3121 USB Smartcard Readers
Smargo USB Smartreader+
Conax & Viaccess CAM's
Triax TD88 Dish & TM2300 Motor
Invacom SNH-031 0.3dB LNB
Inverto IDLB-SINL40-ULTRA-OPP LNB
Technomate TM800HD ( DW Image / Rats picons )
VU+ Solo ( Original - Vix Apollo Image / SKY skin )
3 xTechnomate TM600 PVR ( UR Images )
Original Pace Viasat DS830NV HD STB
Original Tompson Viasat SD STB
Original pace Viasat DS250NV SD STB
VU+Solo2 ( Original - Vix Image / SKY skin )
Openbox V5S
Zotac micro HTPC
Raspberry Pi Model A Running Oscam r9744
Sumvision Cyclone Pure Linux EmbER V1.0.1 KODI 14.2
Phantom PT-1015 HD WIFI Receiver
T8-aml-v3s Android KODI Tv Box
MXQ Android KODI Tv Box
----------------------------------
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
recommend, technomate


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox