Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, sky uk freeze at Technomate forum; hi there i have a tm9100 setup for card share i am having problems with some premium channels mainly on ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
sky uk freeze
Old
  (#1)
aftabkhan1
Senior Member
 
aftabkhan1's Avatar
 
Offline
Posts: 142

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 249
Magic: 47 / 6285
Experience: 97%

Thanks: 13
Thanked 21 Times in 17 Posts
Join Date: Apr 2009
sky uk freeze - 04-June-2009, 22:48

hi there i have a tm9100 setup for card share i am having problems with some premium channels mainly on sky uk sometimes on other satelites.

freeze lasts some times for a a few secs every 5 to 10 secs it is very annoying some time just freezes i have to change chanel then go back to unlock channel again.

also sometimes it will take atleast 5-10 secs to clear is this normal i have 2 hop1s for sky uk
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
godzilla
Donator
 
godzilla's Avatar
 
Offline
Posts: 678

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 567
Magic: 226 / 17785
Experience: 69%

Thanks: 195
Thanked 271 Times in 162 Posts
Join Date: Mar 2007
04-June-2009, 23:57

1) the card mustbe overclocked for fast ecm time

2) any problems with internet connection at peer or client...will result in a slow ecm time...hence freeze

NDS encryptionis notorious for this


When not using your Satellite receiver, always select a FTA channel. This will save bandwidth :)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
aftabkhan1
Senior Member
 
aftabkhan1's Avatar
 
Offline
Posts: 142

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 249
Magic: 47 / 6285
Experience: 97%

Thanks: 13
Thanked 21 Times in 17 Posts
Join Date: Apr 2009
05-June-2009, 00:01

i dont have a card should i send a message to both clients asking them if they have over****ed cards
my connection is always fine both clients who i am sharing on seem to have stable servers
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 54275
Experience: 26%

Thanks: 4,305
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
05-June-2009, 01:58

yes but it dont matter if they are online and always stable if thier speed & ecm time ***** it will make it impossible for you and worse if thier cards are not overclocked properly ,
i would advise to accept sly nd$ from only one good peer that you know has thier card overclocked and block sly from other peers that are have not fast ecm times .




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Barney2222 For This Useful Post:
kokota (12-June-2009)
Hi
Old
  (#5)
Mooley
Junior Member
 
Mooley's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 212
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2009
Hi - 06-June-2009, 23:37

I'm fairly new to all this but was wondering anyone any ideas do I pay through a site for c/s server or how else? I have no card and have just bought a nanoxx ip looking to maybe get sly uk. I'm in Ireland. Any help appreciated.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
kokota
Junior Member
 
kokota's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 638
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
12-June-2009, 12:43

Quote:
Originally Posted by Barney2222 View Post
yes but it dont matter if they are online and always stable if thier speed & ecm time ***** it will make it impossible for you and worse if thier cards are not overclocked properly ,
i would advise to accept sly nd$ from only one good peer that you know has thier card overclocked and
block sly from other peers that are have not fast ecm times .
hi im facing the same problem like the one described here BUT JUST WITH SLY UK all other providers work without any freezes, could you please tell me how to JUST BLOCK SLY UK FROM SPECIFIC PEER in the Fline or cline and how; thanks in advance.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
freeze


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox