Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, Technomate 1500 with SSSP for cardsharing at Technomate forum; Not new to the sat sean but very new to this server milarkie. Could someone please PM some instructions and ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Instruction and test servers for technomate.....
Old
  (#151)
wwe
Junior Member
 
wwe's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 259
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
Age: 60
Wink Instruction and test servers for technomate..... - 18-July-2007, 20:12

Not new to the sat sean but very new to this server milarkie. Could someone please PM some instructions and server s I could logon to. Just trying to get my head around this

cheers


wwe
   
Reply With Quote
Hi wwe
Old
  (#152)
nevul
Junior Member
 
nevul's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 560
Experience: 73%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2007
Location: England
Smile Hi wwe - 18-July-2007, 20:31

Have a look in the technomate section everything you
need to get started is there. Hope this helps
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#153)
wwe
Junior Member
 
wwe's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 259
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
Age: 60
18-July-2007, 20:43

Hi I can't find the patch i need for my technomate the humax sssp patch can you point me in the correct direction

cheers

wwe
   
Reply With Quote
Old
  (#154)
ginjaninja
Junior Member
 
ginjaninja's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 461
Experience: 60%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
18-July-2007, 21:09

can anybody help me here from the basic wsp v0.96 program you get and the server details that are on there as default i can only get the camd3 cs357 to connect but still no C+++A i am using rs humax sssp and cmad3 as the protocol tried newcamd but no sucess, i am going thru a router but i thing must be ok from that point of view as i am getting the green light on for the camd3 server. if anyone can pm some server addys for testing would be very grateful.

thanks
the ninja
   
Reply With Quote
Old
  (#155)
Barney Bear
Banned
 
Barney Bear's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 956
Experience: 25%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
18-July-2007, 21:15

try read here may help you
http://www.dutchcardsharing.nl/showthread.php?t=13887
   
Reply With Quote
Old
  (#156)
reddishd
Member
 
reddishd's Avatar
 
Offline
Posts: 66

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 150
Magic: 22 / 4582
Experience: 2%

Thanks: 9
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North west UK
18-July-2007, 21:50

Hi all, This is my 1st post on this site, I see alot of alsat users just joined. I have a 1500ci with wsp can anyone PM me some servers to try, please.

Last edited by reddishd; 18-July-2007 at 21:52.. Reason: keyerror
   
Reply With Quote
Old
  (#157)
vinyl_junkie
Junior Member
 
vinyl_junkie's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 20
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
18-July-2007, 22:47

Hi everyone. Thanks to this thread I have everything set up OK but, like others, am having trouble tracking down servers. If anyone could PM me some (or details of where they can be found) I would be eternally grateful!

Thanks in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#158)
reddishd
Member
 
reddishd's Avatar
 
Offline
Posts: 66

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 150
Magic: 22 / 4582
Experience: 2%

Thanks: 9
Thanked 9 Times in 9 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North west UK
18-July-2007, 23:24

I have found a free newcamd server in this site look at exchange section I think it is for MTV on 19.2e. hope this helps.


3x Servers running 3 LOCAL CARDS 24/7/365. Battery and moble Broadband backup`s. ARC 30w-42east.
PLEASE ONLY GENUINE CCcam2.1.4 (No2.1.3 - 256 trick`s).you will be found out and posted in bad peers section.
LOCAL = you have a card in your box that is ACTIVE.My LOCALS are Sly UK Full with BT sports, JSC 13e and SCT 13e.
LOCAL CARDS ONLY PLEASE, NO Timewasters.
   
Reply With Quote
Old
  (#159)
steveo1967
Junior Member
 
steveo1967's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
18-July-2007, 23:38

Has anybody got any server info for POLSAT using the new sssp.
Im trying to get it to work but can't find any good servers.
please PM me with details.
   
Reply With Quote
Old
  (#160)
hoopy1888
Junior Member
 
hoopy1888's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 82
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
19-July-2007, 13:42

so Gbox and sharemax will definately not work with the new technomate patch?... I have access to a server but can't get anything to clear. But now looks like It needs to be a newcamD server. I think this is Gbox only?.... Does anyone have a newcamd server with the BIG packages that everyone wants to open?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox