Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Technomate > Chat

Chat Discussion, TM1500 and Wireless at Technomate forum; Originally Posted by rowlystravel Mdlyons, how did you find this info about TM not being able to share cards? if ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
Junior Member
mdlyons's Avatar
Posts: 16

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 43
Magic: 5 / 1200
Experience: 74%

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: May 2007
19-July-2007, 18:34

Originally Posted by rowlystravel View Post

how did you find this info about TM not being able to share cards?

if i had a phoenix card reader then which was on a server (in my house)

i could receive the [email protected] in my house and also serve the card for a friend?

is that correct?

thanks mate
A reliable source on the forum where the tm patches are produced.
Reply With Quote
clearing channels when connected to server
Junior Member
kitson's Avatar
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 231
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
clearing channels when connected to server - 31-July-2007, 13:41

once you have connected to a server and got the green light go to one of the channels the server should be opening on your techonomate, goto menu >> System Information >> CAS Menu >> Press Blue
And change it from auto, to one off the Provid WSP Shows.

hope this helps.
Reply With Quote
Sponsored Links


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.