Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Discussions > Funstuff and jokes

Funstuff and jokes Discussion, Dutch managment jokes at General Discussions forum; Some managment jokes for the dutchies out here: Managementles 1 Angela en Jaap zijn in de badkamer. Terwijl hij onder ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dutch managment jokes
Old
  (#1)
arcania
Junior Member
 
arcania's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 14
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2011
Dutch managment jokes - 10-October-2011, 19:19

Some managment jokes for the dutchies out here:

Managementles 1
Angela en Jaap zijn in de badkamer. Terwijl hij onder de douche staat en zij zich aan het afdrogen is, gaat de deurbel. Angela slaat een handdoek om, rent de trap af en doet de deur open. Het is Fred, de buurman. Voordat ze een woord kan uitbrengen, zegt Fred. "Ik geef je 500 euro als je de handdoek laat vallen". De vraag brengt haar in verwarring, maar even later denkt ze: Wat een buitenkansje. En Angela laat de handdoek op de grond vallen. Fred staart even naar haar en geeft haar een biljet van 500 euro. Angela drapeert de handdoek weer om zich heen en gaat terug naar de badkamer. "Wie was dat? "vraagt Jaap." Fred, de buurman," antwoordt Angela. "Aha," zegt Jaap, "zei hij nog iets over de 500 euro die hij me schuldig is?" (Moraal: als je kritische informatie op tijd met je stakeholders deelt, kun je pijnlijke situaties tegenover anderen voorkomen)

Managementles 2
Een secretaresse, een verkoper en hun manager vinden tijdens de lunchwandeling een oude olielamp. De manager wrijft de lamp op en er verschijnt een geest die zegt. "Jullie mogen alledrie een wens doen. "De secretaresse gilt meteen. "Ik wil naar de Malediven, heerlijk in de zon op het strand liggen." Floep, weg is ze. De verkoper roept. "En ik wil naar New York, met een portefeuille vol geld om te winkelen." En hup, ook hij is ervandoor."Jij bent aan de beurt," zegt de geest tegen de manager.. Die zegt: "Ik wil die twee terug op kantoor na de lunch!" (Tip: geef altijd voorrang aan je baas)

Managementles 3
Een kraai zit op een tak boven in een boom en koestert zich in de zon. Een konijn op de grond kijkt naar hem en zegt:"H kraai, wat zit je lekker te niksen. Denk je dat ik ook zo hij kan luieren?" De kraai antwoordt: "Natuurlijk kun je dat, ga je gang." En het konijn strekt zich uit in het zand en dut in. Even later komt er een vos langs, ziet het konijn en vreet het op. (Les: Om ongestraft niets te kunnen doen, moet je heel hoog in de boom zitten)

Managementles 4
Een priester rijdt in zijn auto langs een nonnetje dat op de stoep loopt. Hij geeft haar een lift. Terwijl zij instapt valt haar habijt open en laat zij een prachtig lang been zien. De priester kan zich niet beheersen en legt zijn hand op haar dij. De non kijk hem aan en zegt vriendelijk:"Denk aan psalm 129, vader." De priester trekt verschrikt zijn hand weg en verontschuldigd zich. Maar na een tijdje wordt de verleiding toch te groot en hij legt weer zijn hand op haar dij. "Denk aan psalm 129," zegt het nonnetje opnieuw. "Sorry, zuster, het vlees is zwak", zegt de priester. Bij het klooster aangekomen, stapt de non uit en glimlacht veelbetekenend naar de priester. Die rent naar zijn cel en slaat de bijbel open op psalm 129. En leest: "Gaat voort en zoek, omhoog en verder omhoog, want daar is de glorie." (Leermoment: Houd altijd goed je kennis op peil, anders mis je fantastische kansen)


VU+DUO - Multytenne
   
The Following User Says Thank You to arcania For This Useful Post:
gemini1945 (19-February-2012)
Closed Thread

Bookmarks

Tags
dutch, jokes, managment


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox