Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Discussions > Funstuff and jokes

Funstuff and jokes Discussion, G BOX and CCCam CONFIGS are easy at General Discussions forum; G box and CCcam doing your head in then try these............ This puzzle is called Lateral Thinking . . . ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
G BOX and CCCam CONFIGS are easy
Old
  (#1)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 32090
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 51
Talking G BOX and CCCam CONFIGS are easy - 11-November-2007, 20:37

G box and CCcam doing your head in then try these............

This puzzle is called Lateral Thinking . . .








Scroll down slowly and be honest to yourself.








Think like a wizard . . .








1.


man
------------
board























Ans. = man overboard






Okay, let's see if you've got the hang of it.









2.



stand
------------
i



























Ans. = I understand












OK . . .



Got the drift ?









Let's try a few now and see



how you fare ?







3. /r/e/a/d/i/n/ g/















Ans. = reading between the lines











4.


r
road
a
d











Ans. = cross road






!






Not having a good day now, are you ?





Redeem yourself.





5.



cycle
cycle
cycle















Ans. = tricycle !











Not easy to figure out ha!









6.

0
------------
M.D.
Ph.D.
















Ans. = two degrees below zero








C'mon give it a little thought ! !






7.


knee
------------
light
























Ans. = neon light



( knee - on - light )












U can prove u r smart by getting this one.








8.



ground
------------ ---
feet feet feet feet feet feet






































Ans. = six feet underground








Oh no, not again ! !











9. he's X himself















Ans. = he's by himself








Now u messing up big time.









10. ecnalg















Ans. = backward glance











Not even close ! !!









11. death ..... life
















Ans. = life after death











Okay last chance ............ ......






12. THINK
















Ans. = think big ! !









And the last one is real good











13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. .















Ans. = long time no 'C'


   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox