Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Other sharing receivers

Other sharing receivers Discussion, AZbox users at Sharing receivers forum; Hi! try this link: _h**p://***.allreceivers.com/?folder=23373_ regards brbs...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#31)
brbs
Permanent Banned
 
brbs's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 20
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
Location: Tomar
24-April-2009, 17:07

Hi!

try this link:

_h**p://***.allreceivers.com/?folder=23373_


regards
brbs
   
Reply With Quote
Old
  (#32)
slegs
Guest
 
slegs's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
25-April-2009, 22:57

Quote:
Originally Posted by Dunebug View Post
Running an AZbox Elite HD and very happy with it so far. Picture quality is excellent compared to my old S*k Digibox though I do miss the digibox 7 day EPG. Anyone know any way of getting a full Astra 28.2 7 day EPG on the AZbox?

Incubus cam is installed and stable. Anyone know which startup file I should modify to force the Incubus cam to auto-start on reboot?

Dunebug.
I am working on this with the developer who got the Sky/Freesat EPG working for DVBViewer and Mediaportal. Expected within 2 weeks.

(25-April-2009 21:58)
Note new software released today for AZBox which now has dual tuner support.

0.9.1868
Fixed

- If do a scan at for example some TP on Hotbird and have more than one satellite scanned,
when go back to TC always go to position 001 at channel list, what is big inconvenience if you have motorized dish,
because will jump for satellite that have channel at position 001.
Cursor should go for channels position of scanned TP.

Fixed
- Some Polish channels like TVP1, Universal, Sci-Fi, MGM can`t get EPG data info

Fixed
- Some channels (like Filmbox HD) at Hotbird need go catch EPG info at other TP, actually AzBox cannot support that

Fixed
- Quality of pictures using photo player is very bad, this should be improved

Fixed
- ISO files do not work anymore (none at all). Box hangs if you try to play them.

Add
- Auto-Detect Tuners plugged and add support for Combo models and DVB-T and DVB-C twin tuner support

Add
- At Satellite list show not only the satellite name but also satellite position

Add
- When we played ISO (backup DVD) we don?t have possibility choose outside subtitles from files

Add
- Auto Scale Pictures to 1920x1080, with option to keep or not the original aspect ratio

Add
- Storage Create option: HDD standby, receiver should put HDD in standby if during some minutes not usage, to save energy and HDD life

Add
- TV Channel After finish Scan and decide if Store or not store scanned channels, go directly to menu of Scan channel

Add
- Data Reset Option to erase all Plug-ins

Add
- Support uncommitted Diseqc and committed Diseqc at same time

Add
- Change Font by User
1. Copy your_font.ttf to USB storage and plug it on AZBOX
2. Go to 'System Information' of Setting
3. Press OK on Font Setup

Last edited by slegs; 25-April-2009 at 22:58.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
Dunebug (26-April-2009), picc2001 (26-April-2009)
Sponsored Links
Old
  (#33)
installer
Senior Member
 
installer's Avatar
 
Offline
Posts: 103

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 203
Magic: 34 / 5737
Experience: 15%

Thanks: 16
Thanked 12 Times in 8 Posts
Join Date: Apr 2008
Location: non your business


28-April-2009, 14:05

This looks like it ticks almost all the right boxes, what is the status of the cccam upgrade, when will it be possible to use it. also is it possible to card share with this receiver if so is it easy to get it set up..?

cheers..
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
jromero
Junior Member
 
jromero's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008


28-April-2009, 20:53

New firm comming soon.
   
Reply With Quote
Old
  (#35)
Satlook
Junior Member
 
Satlook's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 144
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 51


29-April-2009, 01:22

Hi does anybody knows gbox is working on the azbox hd?
   
Reply With Quote
Old
  (#36)
retro-company
Member
 
retro-company's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 3579
Experience: 5%

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Apr 2008


02-May-2009, 22:54

Quote:
Originally Posted by pr2 View Post
Hello,

I am also a happy Azbox Premium user. I would recommand everybody looking at a good HD receiver to look at Azbox HD Elite or Premium! Excellent quality/price ratio.

Just a small summary, today firmware is 0.9.1621.

What is working:
- incubuscamd (0.55) with only 1 c line to connect has client to a CCCam server but it is buggy and stop working needs to reboot.
- NewCS (1.31c) to share the local card in the Azbox
- Mgcamd (1.65)
- Mbox (but problems with some Seca channels no decoding).

For me the best setup today on the Azbox is:

- NewCS + Mgcamd

The real CCCam is expected to be release this month (april).

Pr2
Nothing CCcam. Today may 01!!!!!! Ohhhhh 2010 april?
   
Reply With Quote
Old
  (#37)
exxellent
Junior Member
 
exxellent's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 68
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009


04-May-2009, 00:43

As I know Azbox HD worked well with Gbox
   
Reply With Quote
Old
  (#38)
installer
Senior Member
 
installer's Avatar
 
Offline
Posts: 103

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 203
Magic: 34 / 5737
Experience: 15%

Thanks: 16
Thanked 12 Times in 8 Posts
Join Date: Apr 2008
Location: non your business


08-May-2009, 12:28

according to the link posted a few posts above, there is a cccam download for this box, has anyone downloaded it and got it working? is there an alternative to cccam that works on this box allowing it to act as a server and/or a client to facilitate card sharing, if so how well does it work?

thanks all.
   
Reply With Quote
Old
  (#39)
hugarian
Junior Member
 
hugarian's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1326
Experience: 9%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009


08-May-2009, 13:14

Hi there is a Incubus version that works somehow, but not really good for ccc.
I work with mbox and newcs, works even somewhat good.
   
Reply With Quote
Old
  (#40)
exxellent
Junior Member
 
exxellent's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 68
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009


10-May-2009, 14:01

But it's still not possible to exchange shares? Right>?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
azbox, users


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox