Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Other sharing receivers

Other sharing receivers Discussion, Blade Media BM7000-S at Sharing receivers forum; Check out the wizardmods forum too, they have a section for blade with the software. To load it is simple, ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
neural69's Avatar
Posts: 54

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 129
Magic: 18 / 2677
Experience: 19%

Thanks: 3
Thanked 9 Times in 8 Posts
Join Date: Oct 2009
14-December-2010, 19:14

Check out the wizardmods forum too, they have a section for blade with the software.

To load it is simple, put it on usb stick, go to menu>utils>download and select it and press ok. the box takes care of everything else automatically.

Reply With Quote
wire deano
Junior Member
wire deano's Avatar
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 207
Experience: 47%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2010
28-January-2011, 20:14

Awesome box this! Here is the latest custom firmware and a channel list, just stick on usb stick, go to utilities, download, select and press ok. Flashes the firmware, job done! Same with the channel list, dead easy!!
HTML Code:
Reply With Quote
Sponsored Links
Junior Member
partiksh's Avatar
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2011
help - 27-March-2011, 00:11

Where do i get the server info ??
des key

Please point to right direction
Reply With Quote
ECS Master
freedream22's Avatar
Posts: 666

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 562
Magic: 222 / 12539
Experience: 50%

Thanks: 49
Thanked 183 Times in 133 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 28
01-October-2011, 16:50

Today I tested one Blade 7000s and I would say that it is not worth buying it.
I flashed with hacked software (BM7000s-122p-25-04-11), activated the hidden menu with 9991 and inserted cccam credentials ,but it was not connected on the first try. I rebooted and again no success even that status of "Active" field was "ON". Tried many times to connect by pressing the red button ,but again no success. After accessing the menu item for blade server it has been connected ,but no HD channels have been cleared.

Reply With Quote


blade, bm7000-s, media

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.