Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Other sharing receivers

Other sharing receivers Discussion, Linkey at Sharing receivers forum; hi, there is one question to the linkey. is this device working only as client or also as cs server? ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Linkey works as CS Server?
Old
  (#21)
sersandy
Junior Member
 
sersandy's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 76
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2008
Age: 43
Linkey works as CS Server? - 19-March-2009, 13:35

hi, there is one question to the linkey. is this device working only as client or also as cs server?

thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
azboxuser
Banned
 
azboxuser's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1420
Experience: 9%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Netherlands
Age: 39
19-March-2009, 18:22

Only client ;-)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#23)
chidra60
Junior Member
 
chidra60's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 595
Experience: 73%

Thanks: 6
Thanked 7 Times in 4 Posts
Join Date: May 2007
31-March-2009, 16:16

Does i need a pc to connect my receiver to a server ?

Thanks.
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
boomCS
Banned
 
boomCS's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 316
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
Thumbs up 11-April-2009, 18:40

you don't need a computer to connect to server , linkey it's cccam conection box with cccam 2.0.11 inside and it's work great with truman & yumatu recivers wich use truman share protocol , work with othre recivers wich use sssp protocol like humax or arion and work with some HD recivers
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
axl
Junior Member
 
axl's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2294
Experience: 93%

Thanks: 7
Thanked 5 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2007
Thumbs up 23-April-2009, 13:41

Hi all

I took some photos of my Linkey connected to my FTE U4113 ( Ali B).
You'll see the config I use, all working perfect with viaccess encryption, not stable with seca3 but I think it's the FTE firmware i'm using which causes this problem.
In receiver choose GBOX SSSP
I'll test Linkey version 1.25 (now using the 1.31) and another firmware for my receiver.

I uploaded the photos on rapidhsare

If you like my post please use the THANKS button.

RapidShare: Easy Filehosting


2x Dreambox 7020
2x Dreambox 100
Technomate 6900 Super
Toroidal Wave frontier 13E 19E 28E 7w ( for racing channel ) with 4x inverto quad lnb's and 4x Anttron Diseqc
Ubuntu server to share not only my cards on local but also as a data server.

Looking for peers

Last edited by axl; 23-April-2009 at 13:44..
   
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to axl For This Useful Post:
gboxprada (01-May-2009), gede (24-June-2009), triple_reni (23-April-2010)
Old
  (#26)
salih
Permanent Banned
 
salih's Avatar
 
Offline
Posts: 237

Level: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 334
Magic: 79 / 10052
Experience: 39%

Thanks: 33
Thanked 60 Times in 46 Posts
Join Date: Mar 2008
23-April-2009, 14:14

i test with hd stb works very bad and blocking 2 much
   
Reply With Quote
Old
  (#27)
ylias
Banned
 
ylias's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2007
27-April-2009, 08:43

hello,


I have a Linkey and after i tried to update it to version V1.10 it doesnt react anymore. I got a message "Update Failed" ...and now the Linkey doesnt work anymore on the network....


someone?

(27-April-2009 08:44)
I have the old version V1.0 and i tried to update it by usb, not via networking.

Last edited by ylias; 27-April-2009 at 08:44.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#28)
stan_mt
Donator
 
stan_mt's Avatar
 
Offline
Posts: 131

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 237
Magic: 43 / 6746
Experience: 49%

Thanks: 2
Thanked 37 Times in 16 Posts
Join Date: Sep 2008
25-March-2010, 14:16

has anyone had any progress with the linkey device?

I have not used it for over a year but would like to have another go

maybe there is some newer firmware around ?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox