Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Other sharing receivers

Other sharing receivers Discussion, strange behaviuour with diablo wifi at Sharing receivers forum; When I took my wifi cam it was diablo wifi 1.71 installed with in it. At this point the cam ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
strange behaviuour with diablo wifi
Permanent Banned
kallquk's Avatar
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1675
Experience: 52%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: Sep 2007
strange behaviuour with diablo wifi - 21-September-2008, 18:56

When I took my wifi cam it was diablo wifi 1.71 installed with in it. At this point the cam was able to connect with router with both modes dhcp or manually.
The ping to cam from PCwas stable: 9, 10, 11, 12ms. After a backup, I put UW132. It was able to connect to router both dhcp or manually. But the ping was not so stable, it was 60,40,80,12,30,60ms etc repeating. It was not possible to restore the backup as above when tried it. It appeared again UW132, but it does not work - it is not operative. At this point, only underworld 132 is possible to install to cam. I tried different firms like stealth 252 or UW117 but it is not possible to install these previuous firms. All with cas85a, not possible to program this cam with version 84. Anything changes with cas85c. It was possible to upgrade to to UW133 but at this point the cam finds the AP but cannnot take ip by dhcp or cannot ping manual ip. Concluding, the problems with the cam ordered by importance are:

1 The wifi connection mechanism is worse after every upgrade, eg now after three of four upgrades does not work
2. It is not possible to install previouos firmwares.

3. The restore procedure goes to end, but it is not successful.

My main question is:
how can I restore my initial state of connection when I ping the cam in a stable way 8,9,10,11,12ms ?


PS. I formatted the cam after every uograde or restore but this does not resolve problem.
Reply With Quote
Junior Member
roobert's Avatar
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 15
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
19-October-2008, 14:32

With cas 8.5c and UW 1.38 the wifi works.

Last edited by roobert; 19-October-2008 at 14:40..
Reply With Quote
Sponsored Links
John Dough
Junior Member
John Dough's Avatar
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1521
Experience: 93%

Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
15-September-2009, 17:29

Thanks for that any tutorials on this cam please for c/s
Reply With Quote


behaviuour, diablo, strange, wifi

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.