Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Other sharing receivers

Other sharing receivers Discussion, what do i need to do at Sharing receivers forum; hi what do i need to do to my 9000hd in order to be able to use a card server ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
what do i need to do
Old
  (#1)
dazzlet
Junior Member
 
dazzlet's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 254
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
Question what do i need to do - 11-January-2009, 00:56

hi what do i need to do to my 9000hd in order to be able to use a card server with it i mean how do i set it up?
i have it connected to my router to the internet 4/7 20meg broadband connection but i dont know how i can use card servers. what cam or emu should i get and also what file do i edit to input the server details?

thanks in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
hamster08
Banned as Payserver
 
hamster08's Avatar
 
Offline
Posts: 877

Level: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 637
Magic: 292 / 17329
Experience: 49%

Thanks: 194
Thanked 256 Times in 182 Posts
Join Date: Aug 2008
15-January-2009, 17:27

i'd recommend installing an enigma2 image, and use incubus and connect to a gbox/cccam

that's simplest and if i'm not wrong, only, working method for cccam servers

however, i don't think you can use it as a cardserver, only a client
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
dazzlet
Junior Member
 
dazzlet's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 254
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
27-January-2009, 23:34

i only want to connect to a server but i cant use enigma image as i have the 9000 hd and enigma is not an option as yet i have been tiold that i can now use incubus on it and connect to a ccam server but can some kind person tell me how i configure or set up incubus that i allready have installed on my box to connect to a ccam server with the c: line please i am having a hard time finding out what file i edit and how i edit it and where i put the c line.

the problem i have is that i have a cable tuner as well as sat and in order to be able to connect to a server i have to change from mgcamd which i use for cable as it is the only working emu to incubus to be able to connect to ccam to connect to the server. i dont mind changing the cam each time i switch between cable and sat i would just like to know how to configure and set it up so incubus can connect to a ccam server that i have a c line for .... thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
scorpions69
Junior Member
 
scorpions69's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 477
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2009
Age: 47
Unhappy 28-January-2009, 21:06

I have a similar problem ... I have a ipbox9000 with enigma2 and incubus, and I want to do from a client to a server with my friend cccam.
As soon as I start incubus crash after a few seconds ...
Someone can 'help with the file. Config?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
teodream
Junior Member
 
teodream's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 389
Experience: 60%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 39
15-February-2009, 05:09

buy dreambox
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox