Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Tutorials

Tutorials Discussion, Connecting Dreambox and Kathrein at Kathrein forum; Hi. I have a Dreambox 7000 with CCcam 2.0.11. Then I have a Kathrein UFS910 with Incubus 0.88. In the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Connecting Dreambox and Kathrein
Old
  (#1)
elbmic
Junior Member
 
elbmic's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 532
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
Location: Bckeburg
Connecting Dreambox and Kathrein - 05-August-2009, 12:40

Hi.
I have a Dreambox 7000 with CCcam 2.0.11.
Then I have a Kathrein UFS910 with Incubus 0.88.

In the Dream I have two local Cards in the slots. One UK-Card and one KD-Home-Card.
How can I give the Kathrein access to the cards in the slots?
This is shown in the log-file of incubus:
Control words:
CW0 (NOT SET): 00 00 00 00 00 00 00 00
CW1 (NOT SET): 00 00 00 00 00 00 00 00
How can I set the slots?
Is there anybody who can give me examples for lines in CCcam and Incubus to get the cards work?
Thanks a lot.

Regards, elbmic
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Smurfer
Super Moderator
 
Smurfer's Avatar
 
Offline
Posts: 1,100

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 366 / 22227
Experience: 13%

Thanks: 869
Thanked 1,475 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
05-August-2009, 15:32

First you need to set a F line in your CCcam.cfg in DM:

Example:
Quote:
F: kathrein ufs 3 0 0 { 0:0:3 }
Then in IncubusCamd you will set up like this in incubusCamd.conf in your Kathrein(we will asume that your DM have 192.168.1.10 for IP address and CCcam port is 12000):

This is just part of config (other things you dont need to change):
Quote:
[Prov:FF00]
# this provider is a stand-in for all providers not declared------------------
#
# For example i choose to use gbox protocol on all other provider.
#
#card_server_url_0=gbox://
card_server_url_0=cccam://kathrein:[email protected]:12000

########################### servers configuration ############################
#
# This is the section for the multi-server configuration.
# First release use this only to connect on ONE cccam server and on ONE gbox
# server.
# gbox://<localhost>:<localport>:<password>@<peer_address>: <peer_port>:<peer_pass>
# cccam://<username>:<password>@<hostname>:<port>
#

[Servers]
#card_server_url_0=cccam://<username>:<password>@<hostname>:<port>
#card_server_url_1=gbox://<localhost>:<localport>:<password>@<peer_address>: <peer_port>:<peer_pass>
card_server_url_0=cccam://kathrein:[email protected]:12000
After you set it up restart your reciver.



...shortest ban in the history of the board...
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Thanks
Old
  (#3)
elbmic
Junior Member
 
elbmic's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 532
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
Location: Bckeburg
Thanks - 07-August-2009, 09:09

Hi.
I've tried in on this way. Unfortunatly it won't work.
Is it more easy, to connect CCcam with MBox?
Do you know how to connect MBox with CCcam?
Thanks a lot.

Regards, elbmic
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
-=pfr=-
Junior Member
 
-=pfr=-'s Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1461
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
07-August-2009, 18:29

Quote:
Originally Posted by elbmic View Post
Do you know how to connect MBox with CCcam?

Regards, elbmic
Kathrein MBOX does not allow connecting to CCcam. I think you can't connect kathi with DM because except this what smurfer attached, you should also add this part into your incubus config:

[Prov:000000:CaID:0000]
# this provider is a stand-in for all cards and all caid not declared previously
#
# For example I choose to use cccam protocol on all other provider.
#
decoder_type=1
card_server_url_0=cccam://

cheers
pfr

Last edited by -=pfr=-; 07-August-2009 at 18:35..
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
aminos55
Junior Member
 
aminos55's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 16
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2009
10-November-2009, 23:08

Kathrein MBOX does not allow connecting to CCcam
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
connecting, dreambox, kathrein


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox