Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Tutorials

Tutorials Discussion, Gbox share works on Kathrein 910 at Kathrein forum; I have version 2.1 b on PC server and still no sky when I run mpcs with the new ,pcs ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
pc
Old
  (#31)
elflamingo
Junior Member
 
elflamingo's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 952
Experience: 25%

Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
Thumbs up pc - 29-March-2008, 02:20

I have version 2.1 b on PC server and still no sky when I run mpcs with the new ,pcs and the cfg file but with te rest off the files from the older mpcs

i will test on mgcamd an d let you know

thanks

(29-March-2008 01:42)
oke when i use mgcamd also sky works what could be the problem it must be something with time of ecm .
can we speed it up in mpcs?


greetz

Last edited by elflamingo; 29-March-2008 at 02:42.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#32)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15734
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
02-April-2008, 20:10

hi,

@elflamingo
i have no idea how to speed up mpcs, sorry but i can see sky uk here over share, have u sky on dis1?


@giol76

never try this setup but are u shure that your mgcamd account is not blocket on newcs for this card?


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#33)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15734
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
02-April-2008, 21:11

hi,

ok yes this was more or less what i mean, have u test camd3 with mpcs?


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
htibi58
Junior Member
 
htibi58's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2008
10-April-2008, 21:39

Some question: When I want to connect to an gb*x server with mpcs ( over dynds )
1. On the Kathrein must be run the camd3 too, or mpcs makes everything by use with camd3 config files, without starting the camd3?
2. The inner connection must use an port (for example 20000 ), and another for the exterior connection ( for example 5555 )? Or good for both the same port?
3. Can I use together simultaneously two emu? One for the gbox connection, and another for pure local emu?
   
Reply With Quote
Old
  (#35)
pavlik1
Junior Member
 
pavlik1's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 155
Experience: 21%

Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2008
15-April-2008, 00:11

have similar problem. G:01 my local OK, my friend card OK
with G:09 no local , some friends cards not working, ecpecialy newcs.

still no solution???

Quote:
Originally Posted by giol76 View Post
I have a strange problem with mgcamd on kathy. I have 2 cards on newcamd list one local and one remote , when i add a gbox server and change the setting in mg.cfg form g: 01 to g: 09 which is the sum of newcamd + gbox client , then i can not see my local card. The remote card on newcs works fine but the local i can not open . The only thing i see on newcs is that i log in each time i start mgcamd and then it doesnt accept ecm. Anyone knows what could be the problem.
   
Reply With Quote
Old
  (#36)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15734
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
15-April-2008, 02:48

hi,

@htibi58

yes, camd3 must also run not only mpcs, mpcs can take form local card or other emus (gbox, newcs, camd3 ....) and share it to emus.
i am not shur what u mean with internal and external port, did u mean from camd3 or mpcs or gbox?
on kathi only run mpcs and camd3 at once time or only mgcamd without camd3.

@all other with problems with mgcamd and newcs and gbox (G:09) problem.

It looks like that mgcamd have problems with this two at once time, i never try this so i cant give tipps, when i have time (much time) i will try it and will report my results here to.


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
Old
  (#37)
htibi58
Junior Member
 
htibi58's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2008
19-April-2008, 11:53

Composing punctual:
"Internal" the port for connection between mpcs (on Kathi) <--> camd3 (on Kathi)

Qute from mpcs.conf example:
[camd35]
Port = 20000 (this is the port for communication with mpcs and camd3)


"external" port for connection between (distant) gbox server <--> mpcs (on local Kathi)
Quote from mpcs.server example:
[reader]
Label = gbox
Protocol = gbox
Device = 192.168.0.5,8000,8010
Account = 192.168.0.6,22222222
Fallback = 0
Group = 1

In the Device line the gbox port is 8000, not 20000. Is It good?

What does It mpcs? Does it make a bridge the local camd3 and distant gb*x?

Last edited by htibi58; 19-April-2008 at 11:56..
   
Reply With Quote
Old
  (#38)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15734
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
19-April-2008, 20:27

hi,

your config looks perfect, and yes mpcs is a bridge from gbox to camd3.


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to smoky For This Useful Post:
htibi58 (20-April-2008)
Old
  (#39)
Welshman
Junior Member
 
Welshman's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 424
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
16-May-2008, 13:32

Hi, I am trying to share my DM7000 to my UFS-910, GBOX works ok on Dreambox until I put M and D lines in cwshare.cfg, then GBOX stops working, here is my cwshare.cfg
# cwshare.cfg --- DreamBox to Kathrein UFS-910 on Local Network
#
#Sharing in house only:
#
M: { 192.168.1.65 { 11111111 }}
# ^^^ DM7000 ip address
D: { 192.168.1.34 { 5000 5001 { 22222222 { A0 A0 }}}}
# ^^^ UFS-910 ip address

Soon as I put a # infront of either of the D or M lines and restart GBOX it decodes again.
I have been using CCCam to share between 2 Dreamboxes locally for a while now
but can't sort out this GBOX sharing, i.e which ports to use and how to configure the ports.
Regards, Welshman.
   
Reply With Quote
Same problem here matey!
Old
  (#40)
korpen
Junior Member
 
korpen's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 170
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2007
Unhappy Same problem here matey! - 16-May-2008, 22:47

I could use some info on the same subject as "Welshman". Ive been reading `til my eyes are sore, but I still cant find some answers.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox