Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Plugins

Plugins Discussion, auto reboot dreambox at DreamBox forum; but if your not reboting have something worng with your box you put files in correct section and need reboot ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1107
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 18:38

but if your not reboting have something worng with your box you put files in correct section and need reboot dream
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,227

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 736
Magic: 409 / 21859
Experience: 47%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
02-March-2008, 18:39

okay but does it reboot and then put in sleep mode AKA standby this is what I ask

Last edited by jakas; 02-March-2008 at 19:05..
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1107
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 19:18

if dream reboot astay normal the reboot is for clean cash of box renew ecms
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,227

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 736
Magic: 409 / 21859
Experience: 47%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
02-March-2008, 20:04

okay it reboot and does not go back in standby it reboots and stays on correct ??
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1107
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 20:13

yes of course is only for clean memory and ecm of box :P
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,227

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 736
Magic: 409 / 21859
Experience: 47%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
02-March-2008, 20:35

OK I need something which will reboot and then go in standby
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1107
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 20:44

Quote:
Originally Posted by jakas View Post
OK I need something which will reboot and then go in standby
man is easy make 2 scripts in 2 diferent hours dahhhh

for standby:


#!/bin/sh

strHour="04"
strMin="00"

while true
do
DateSTR=`date +%H%M%S`
#echo "$DateSTR"
if [ "$DateSTR" -ge "$strHour$strMin"00 ] && [ "$DateSTR" -le "$strHour$strMin"10 ]; then
#echo "do sleeping"
sleep 8
fi
exit 0
else
#echo "do sleeping"
sleep 8
fi
done

but need save with another name and add one line in inady with local of .sh to run
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
Librarian
ECS Master
 
Librarian's Avatar
 
Offline
Posts: 10,625

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 489 / 1631
Magic: 3541 / 52813
Experience: 27%

Thanks: 502
Thanked 6,368 Times in 2,463 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: 127.0.0.1
02-March-2008, 21:10

You can also make a daily repeating event in the timer list that sets the dreambox in standby daily on the same time



If you feel the need use the button.

It is better to give than to take, to share is divine..........
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Librarian For This Useful Post:
choco (03-March-2008), joaodiz (25-July-2009)
Old
  (#19)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,227

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 736
Magic: 409 / 21859
Experience: 47%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
02-March-2008, 21:21

now I am totally confused
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1107
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 21:28

confused because?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
yes works well thx man


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox