Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Plugins

Plugins Discussion, auto reboot dreambox at DreamBox forum; of 2 scripts both seem the same and to what folders do I put them ?...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#21)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,231

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 737
Magic: 410 / 22986
Experience: 51%

Thanks: 320
Thanked 283 Times in 210 Posts
Join Date: Oct 2007
02-March-2008, 20:48

of 2 scripts both seem the same and to what folders do I put them ?
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
choco
Junior Member
 
choco's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 2225
Experience: 73%

Thanks: 8
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Apr 2007
02-March-2008, 21:25

Quote:
Originally Posted by melt View Post
man is easy make 2 scripts in 2 diferent hours dahhhh

for standby:


#!/bin/sh

strHour="04"
strMin="00"

while true
do
DateSTR=`date +%H%M%S`
#echo "$DateSTR"
if [ "$DateSTR" -ge "$strHour$strMin"00 ] && [ "$DateSTR" -le "$strHour$strMin"10 ]; then
#echo "do sleeping"
sleep 8
fi
exit 0
else
#echo "do sleeping"
sleep 8
fi
done

but need save with another name and add one line in inady with local of .sh to run
How would the inadyn_script.sh appear if one uses two scripts, one to reboot and another to standby?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#23)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1163
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 23:07

Quote:
Originally Posted by choco View Post
How would the inadyn_script.sh appear if one uses two scripts, one to reboot and another to standby?
yes but test him

but need put different hours put making standby next reboot

reboot maybe 2am standby for 2am 5minutes
understood?
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
choco
Junior Member
 
choco's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 2225
Experience: 73%

Thanks: 8
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Apr 2007
02-March-2008, 23:24

Quote:
Originally Posted by melt View Post
yes but test him

but need put different hours put making standby next reboot

reboot maybe 2am standby for 2am 5minutes
understood?
Yes, but what do I put in file inadyn_script.sh?
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1163
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
02-March-2008, 23:44

make with notepad and save time_reboot.sh and next put in dream var/scripts

#begin script for reboot at 04 am



strHour="04"
strMin="00"

while true
do
DateSTR=`date +%H%M%S`
#echo "$DateSTR"
if [ "$DateSTR" -ge "$strHour$strMin"00 ] && [ "$DateSTR" -le "$strHour$strMin"10 ]; then
echo "its time to reboot"
#shutdown -r now
reboot
exit 0
else
#echo "do sleeping"
sleep 8
fi
done

#end script







#begin for standby 4h:10m am


#!/bin/sh

strHour="04"
strMin="10"

while true
do
DateSTR=`date +%H%M%S`
#echo "$DateSTR"
if [ "$DateSTR" -ge "$strHour$strMin"00 ] && [ "$DateSTR" -le "$strHour$strMin"10 ]; then
#echo "its time to sleep"
sleep 8
fi
exit 0
else
#echo "its time to sleep"
sleep 8
fi
done


#end plugin standby






Add as inadyn_script.sh in map /var/script/

[email protected]
/var/script/reboot_timer.sh &

test -f $DAEMON || exit 0

set -e
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to melt For This Useful Post:
choco (02-March-2008), Sidney70 (29-June-2008)
Old
  (#26)
melt
Junior Member
 
melt's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1163
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
03-March-2008, 12:22

i need test yet maybe in a few hours i have one time to put thid work...
   
Reply With Quote
Old
  (#27)
bozmann
Junior Member
 
bozmann's Avatar
 
Offline
Posts: 24

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 65
Magic: 8 / 2086
Experience: 62%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Aug 2007
04-March-2008, 19:45

Is this working on cccam 2.0.8??
   
Reply With Quote
Old
  (#28)
bozmann
Junior Member
 
bozmann's Avatar
 
Offline
Posts: 24

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 65
Magic: 8 / 2086
Experience: 62%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Aug 2007
07-March-2008, 12:37

I cant get it to work on cccam 2.0.8 :(
   
Reply With Quote
Old
  (#29)
FGD
Member
 
FGD's Avatar
 
Offline
Posts: 94

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 192
Magic: 31 / 5929
Experience: 68%

Thanks: 24
Thanked 15 Times in 11 Posts
Join Date: Nov 2007
19-March-2008, 10:07

Is this script working on CCcam 2.0.8 or not?
   
Reply With Quote
Old
  (#30)
Dream_Gbox_Gbox
Banned
 
Dream_Gbox_Gbox's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 20
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2008
28-March-2008, 20:23

and if he reboot then ??
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
yes works well thx man


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox