Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Plugins

Plugins Discussion, DreamBox 600 & NewCamd at DreamBox forum; Hi i have db 600 and gemini 4.20 installed in it. i am having a problem whic is every time ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DreamBox 600 & NewCamd
Old
  (#1)
bebomallah
Junior Member
 
bebomallah's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 81
Experience: 10%

Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
DreamBox 600 & NewCamd - 07-February-2008, 10:48

Hi
i have db 600 and gemini 4.20 installed in it. i am having a problem whic is every time i install the emmu newcamd 6.10 betad at first it works so great and all the channels are working fine but when i reboot the db only the free channels are working so i changed and use the mgcamd but the problem is that the mgcamd doesn't give me the message about the server information so what i need if you please if anyone can tell me how to use the newcamd 6.10 betad so that it works sfter rebooting or making the server information show up on the screen while using the mgcamd.

Thanks for your cooperation
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
djeeuw
Member
 
djeeuw's Avatar
 
Offline
Posts: 89

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 185
Magic: 29 / 5817
Experience: 40%

Thanks: 2
Thanked 12 Times in 12 Posts
Join Date: Jul 2007
07-February-2008, 11:09

Edit in mg_cfg the following:

# on screen display type
# 00 No OSD (default)
# 01 neutrino
# 02 enigma
# 03 relook
# + user password for http auth
O: { 01 } root dreambox # this line got to be the sam, except if you use other username and password, fill in your own then.


ClarkConnect server CCcam 2.2.1 24/7 online
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
bebomallah
Junior Member
 
bebomallah's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 81
Experience: 10%

Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
07-February-2008, 11:17

Thanks for your reply but what i understand from you that when i add these lines mg_cfg so i will get the message displayed on the screen
Thanks again

(07-February-2008 17:07)
it didn't work for me maybe i got it wrong so if you please can u explain more

(07-February-2008 17:36)
it works great now thank you for your help

Last edited by bebomallah; 07-February-2008 at 17:36.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox