Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Plugins

Plugins Discussion, little help for CCcam info nabilo at DreamBox forum; hi there,i'm trying to get infos from nbilo cccam...i'm running CCcam 2.0.5 on my Db 7020..plugin looks succesfully installed..i go ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
little help for CCcam info nabilo
Old
  (#1)
orlipide
Junior Member
 
orlipide's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 222
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
little help for CCcam info nabilo - 05-February-2008, 19:51

hi there,i'm trying to get infos from nbilo cccam...i'm running CCcam 2.0.5 on my Db 7020..plugin looks succesfully installed..i go to blue panel,then plugins,then CCcam info 1.00,then setup says 127.0.0.1 and my username and passowrd,but if i wanna get any info like going to "Main" sectioni get the message:sorry connecito to CCcam refused,chcek plugin setting and that your Cccam is running..well,my CCcam is running,how could i see what i see on tv??
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Smurfer
Super Moderator
 
Smurfer's Avatar
 
Offline
Posts: 1,101

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 367 / 19409
Experience: 14%

Thanks: 869
Thanked 1,474 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
05-February-2008, 21:02

You must add your Dreambox username and password in this feilds, or you can edit file nabcccaminfo0 in /etc directory.

Quote:
HOST ADDRESS:127.0.0.1
WEBINFO USERNAME:root
WEBINFO PASSWORD: "your Dreambox password"
WEBINFO LISTEN PORT:16001


...shortest ban in the history of the board...
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
jakas
ECS Master
 
jakas's Avatar
 
Offline
Posts: 1,203

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 730
Magic: 401 / 19489
Experience: 22%

Thanks: 313
Thanked 274 Times in 204 Posts
Join Date: Oct 2007
05-February-2008, 21:20

reboot box it should sort it
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
orlipide
Junior Member
 
orlipide's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 222
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
05-February-2008, 23:01

hi guys,thx for your help,a friend of mine told me that gemini crashes with that,so i've got another version for gemini,and it works very well..even from remote...i'm getting better and better...
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
FGD
Member
 
FGD's Avatar
 
Offline
Posts: 94

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 192
Magic: 31 / 5068
Experience: 68%

Thanks: 24
Thanked 15 Times in 11 Posts
Join Date: Nov 2007
07-February-2008, 11:50

Quote:
Originally Posted by orlipide View Post
hi guys,thx for your help,a friend of mine told me that gemini crashes with that,so i've got another version for gemini,and it works very well..even from remote...i'm getting better and better...
Hi m8,

Which version of Gemini is working well with CCcaminfo even with remote?

thx
brgds
FGD
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox