Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Plugins

Plugins Discussion, Ngrab Mac Address Problem at DreamBox forum; Hello.. I have Dream 7000 with pli helenite..In ngrab settings with true ip and port it cant detect mac address.What ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Ngrab Mac Address Problem
Old
  (#1)
carbon
Junior Member
 
carbon's Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1447
Experience: 86%

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Oct 2007
Ngrab Mac Address Problem - 09-October-2007, 10:34

Hello..

I have Dream 7000 with pli helenite..In ngrab settings with true ip and port it cant detect mac address.What is problem?Thank you.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
wiltzer
Junior Member
 
wiltzer's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1540
Experience: 97%

Thanks: 26
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Sep 2007
12-June-2008, 15:50

I hae the same problem on DM600 PVR


Relook HD5000+ (Twin Tuner) and DM800 HD in stock... .
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
LavantiS
Junior Member
 
LavantiS's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 158
Experience: 21%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2008
19-June-2008, 17:05

Same problem with DM500S...
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
voltaren
Junior Member
 
voltaren's Avatar
 
Offline
Posts: 24

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 65
Magic: 8 / 2147
Experience: 62%

Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Mar 2007
20-June-2008, 00:08

Quote:
Originally Posted by carbon View Post
Hello..

I have Dream 7000 with pli helenite..In ngrab settings with true ip and port it cant detect mac address.What is problem?Thank you.
Try gateway and if Mac address appear,put true ip again and then save.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
whynotshare
Feedhunter
 
whynotshare's Avatar
 
Offline
Posts: 190

Level: 12 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 295
Magic: 63 / 8852
Experience: 83%

Thanks: 75
Thanked 97 Times in 54 Posts
Join Date: Feb 2008
Location: clarke zone
27-July-2008, 09:13

you must put fixed ip adresses on you pc network card
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
tanque
Banned
 
tanque's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 22
Experience: 2%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2007
04-September-2008, 17:28

Se puede grabar
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox