Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Plugins

Plugins Discussion, incubusCamd in Kathe at Kathrein forum; hello for all i have kati ufs 910 white 2 enigma image on usb flash barry allen (aaf_sussex_revolutions_ba_image) & (AAFmod_E2-BA_Weihnachtsimage_TDT_rev600.tar.gz) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
incubusCamd in Kathe
Old
  (#1)
baqer
Junior Member
 
baqer's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
incubusCamd in Kathe - 11-April-2009, 21:40

hello for all
i have kati ufs 910 white 2 enigma image on usb flash barry allen (aaf_sussex_revolutions_ba_image) & (AAFmod_E2-BA_Weihnachtsimage_TDT_rev600.tar.gz) but the incubusCamd not started
on katherin or any image how any can help me pleas what is a prablem?
tanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
bvboki
Banned as Payserver
 
bvboki's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 158
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jan 2007
24-October-2009, 17:33

Do u have any script to start incubus ?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
caramania
Junior Member
 
caramania's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 14
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
06-November-2009, 01:53

Uze this image E2_RSP_3.17b_TDT_1142, if have incubus 93T, load of server
   
Reply With Quote
Re startup
Old
  (#4)
satmanbasil
Junior Member
 
satmanbasil's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Re startup - 06-November-2009, 15:22

Hi mate

If you have installed incubusCamd over the new onto ur box in /var/etc will be a file incubusCamd emu which looks like this

emuname =IncubusCamd_0.94
binname =incubusCamd
startcam =/var/emu/incubusCamd
stopcam =killall -9 incubusCamd

This will start incubuscamd if u assign incubus as ur main emu in the AFF control panel.

If however your loading from your pc then make sure u have the following

/var/bin and /var/emu= the main incubusCamd file make sure u use the E2 version

/var/keys= incubuscamd piro and config files

/var/etc incubuscamd emu

regards
satmanbasil
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
incubuscamd, kathe


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox