Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Plugins

Plugins Discussion, MGCamd 1.27b for Kathrein at Kathrein forum; MGCamd 1.27b for Kathrein http://rapidshare.com/files/84625429....27b_kathy.zip...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
MGCamd 1.27b for Kathrein
Old
  (#1)
mennom
Donator
 
mennom's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 3923
Experience: 5%

Thanks: 10
Thanked 24 Times in 16 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: Westland
MGCamd 1.27b for Kathrein - 18-January-2008, 00:51

MGCamd 1.27b for Kathrein

http://rapidshare.com/files/84625429....27b_kathy.zip
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
martinezdesign
Junior Member
 
martinezdesign's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 1 Post
Join Date: Jan 2008
04-August-2008, 01:34

i use 1.30c and is ok; why did you come back to 1.27b. Some chanels, like Romanian TVR HD can't open with earlier version then 1.30.

m.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
kevin9500
Junior Member
 
kevin9500's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 588
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2007
20-August-2008, 18:34

hi

thanx for the tip martinezdesign didnt know that

il put back 1.30c
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
zaiclopz
Junior Member
 
zaiclopz's Avatar
 
Offline
Posts: 24

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 65
Magic: 8 / 2050
Experience: 62%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Apr 2007
19-November-2008, 23:05

does mgcamd work on E2 img?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
x000
Junior Member
 
x000's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1636
Experience: 31%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Apr 2008
19-November-2008, 23:31

Quote:
Originally Posted by zaiclopz View Post
does mgcamd work on E2 img?
on e2 rev 356 and 439 works kbox (emulator like mgcamd), camd3, mbox, incubus camd
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
zaiclopz
Junior Member
 
zaiclopz's Avatar
 
Offline
Posts: 24

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 65
Magic: 8 / 2050
Experience: 62%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Apr 2007
20-November-2008, 12:44

Quote:
Originally Posted by x000 View Post
on e2 rev 356 and 439 works kbox (emulator like mgcamd), camd3, mbox, incubus camd
there is no mgcamd stand-alone working on E2?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
Cccam Master
Banned as Payserver
 
Cccam Master's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1456
Experience: 20%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 37
25-November-2008, 14:54

there is no mgcamd stand-alone working on E2?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox