Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Chat

Chat Discussion, Difference between 1 watt and 14 watt image? at Kathrein forum; Hi there, waiting to receive my 910 one of these days. I have seen, that there are two image versions ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Difference between 1 watt and 14 watt image?
Old
  (#1)
skipperdk
Junior Member
 
skipperdk's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 86
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2007
Difference between 1 watt and 14 watt image? - 25-February-2008, 14:14

Hi there,

waiting to receive my 910 one of these days.

I have seen, that there are two image versions - 1 watt and 14 watt. What is the difference between those two?

I have a Dreambox running my two cards (newCS) - and just need the Kathrein to use that cardsever.

What emu / image is the best combination for this?

Thx in advance

skipperdk
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
gerliberli
Junior Member
 
gerliberli's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 674
Experience: 86%

Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
25-February-2008, 18:08

There is not really a difference between 14w and the 1w only on the OSD Menu there is something different thats the reason for 1w and 14w Images.

I would say use the new AAF1.3a Image with Mgcamd client and connect to your dreambox gbox server. That works 100% wonderful.

If you need help send PM.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
skipperdk
Junior Member
 
skipperdk's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 86
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2007
28-February-2008, 09:46

Hi again,

and thanks a lot with your help.

Can anyone please tell med in details how to change the IP/gateway/DNS of the box - I can't find it anywhere in the Menu..

skipperdk
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
FELIX
Junior Member
 
FELIX's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2252
Experience: 93%

Thanks: 39
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
28-February-2008, 12:37

first press buton MENU and leter press red buton FAV and you will see option netzwerk konfigurations.

dyndns make in your router.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49271
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
28-February-2008, 12:48

Quote:
Originally Posted by skipperdk View Post
Hi there,

1 watt and 14 watt. What is the difference between those two?

skipperdk
Quote:
Originally Posted by gerliberli View Post
There is not really a difference between 14w and the 1w only .
sorry but this is waiting to be said-->

the difference between 1 watt and 14watts --> is 13 lol-->

had to do it..>:)

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox