Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Chat

Chat Discussion, Gbox share works on Kathrein 910 at Kathrein forum; Hy i get the gbox share work on my Kathrein 910 Read more and how here...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Gbox share works on Kathrein 910
Old
  (#1)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15876
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
Talking Gbox share works on Kathrein 910 - 17-January-2008, 01:26

Hy

i get the gbox share work on my Kathrein 910

Read more and how here


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
delija999
Junior Member
 
delija999's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 908
Experience: 25%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
28-February-2008, 19:58

its not reel :)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
kosj
Junior Member
 
kosj's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
14-March-2008, 22:29

gbox sharing work on my KATREIN 910
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
marija12
Member
 
marija12's Avatar
 
Offline
Posts: 82

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 175
Magic: 27 / 5132
Experience: 0%

Thanks: 6
Thanked 55 Times in 21 Posts
Join Date: Jan 2008
14-March-2008, 23:12

Share that information with us
   
Reply With Quote
work
Old
  (#5)
arneande
Donator
 
arneande's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 272
Experience: 34%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Feb 2007
Talking work - 15-March-2008, 17:20

Off,On button work on my kathy
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
manufact
Permanent Banned
 
manufact's Avatar
 
Offline
Posts: 28

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 75
Magic: 9 / 2129
Experience: 3%

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 32
10-June-2008, 13:20

nice. good 2 know
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
coax
Junior Member
 
coax's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 1113
Experience: 62%

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 37
07-September-2008, 23:08

Very good indeed.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
mic2008
Junior Member
 
mic2008's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
15-November-2008, 13:48

didn ' t get that to work but with mbox it's no problem now
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
Shave
Junior Member
 
Shave's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 1092
Experience: 62%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
15-November-2008, 16:51

im using mgcamd on my kathrein. im online on the server but i cant see something but premiere is shared.


tuxbox mgcamd v1.31 by mixvt (compiled Oct 27 2008 23:09:59), Sat Nov 15 15:47:15 2008
mg uptime 00d 00h 01m 01s, service changes: 1, ecm processed: 0, lost cw warnings: 0

Gbox:
Host/port Hello Ecm out Cw in Avg. ecm time
xxxx :5566 0 25 0 0


Box: uptime = 109s, CPU load: 1 min 108512 / 5 min 37280 / 15 min 13088
RAM in bytes: total 30609408 / free 1298432 / shared 0 / buffers = 2113536
mgcamd: total memory allocated by malloc, in bytes: 135168 (132kb), chunks 21888


whats to do now ?


greetz

// peer.cfg

# sample peer.cfg for gbox client in mgcamd
# syntax the same as in cwshare.cfg,
# you can just copy cwshare.cfg to this file.
# see below for supported tags, others not supported (yet).

# max cards to send ecm too + preffered cards ids (up to 32)
X: { 05 } 1234 ABCD

# max card's distance to use for ecm
I: ( 05 }

# resend after 2 seconds, re-sync (send to all) after 3 seconds#
N: { 0 0 0 0 2000 3000 }
# same, but for NDS cards
S: { 0 0 0 0 400 500 }

M: { xxx { xxx }}

D: { xxx { 1305 xxx { xxx { A3 A3 }}}}

Last edited by Shave; 15-November-2008 at 16:56..
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
coax
Junior Member
 
coax's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 1113
Experience: 62%

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 37
16-November-2008, 14:33

For me everything but premiere is working. Maybe some special configuration is necessary? I'm guessing the emu prov id might need to be blocked.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox