Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Chat

Chat Discussion, kathrein help, cccam server on dream at Kathrein forum; I have a dreambox with strong cccam server and a kathrein ufs 910.I have the kathy connected with mgcamd as ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
kathrein help, cccam server on dream
Old
  (#1)
panagath
Permanent Banned
 
panagath's Avatar
 
Offline
Posts: 62

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 143
Magic: 20 / 4755
Experience: 75%

Thanks: 6
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Greece
kathrein help, cccam server on dream - 29-August-2008, 00:25

I have a dreambox with strong cccam server and a kathrein ufs 910.I have the kathy connected with mgcamd as gbox. I want to connect the cccam server to send keys on the kathy...when i put in the cccam.cfg the gline the cccam only receives keys, doesn't send on the kathy....any suggestions???
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Robxxx7
Donator
 
Robxxx7's Avatar
 
Offline
Posts: 81

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 173
Magic: 27 / 5741
Experience: 95%

Thanks: 11
Thanked 31 Times in 17 Posts
Join Date: Oct 2006
29-August-2008, 13:32

CCcam will not share to other EMU's apart from CCcam, although CCcam can receive shares from other EMU's
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
FELIX
Junior Member
 
FELIX's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2272
Experience: 93%

Thanks: 39
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
29-August-2008, 16:40

soon emerges Mbox for kathy, that could be a solution for all, working on udp protocol and tcp
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
panagath
Permanent Banned
 
panagath's Avatar
 
Offline
Posts: 62

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 143
Magic: 20 / 4755
Experience: 75%

Thanks: 6
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Greece
29-August-2008, 16:49

is the Mbox a Cam or a Formware??? Will it support cccam connection??? And when is it about to emerge???
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Robxxx7
Donator
 
Robxxx7's Avatar
 
Offline
Posts: 81

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 173
Magic: 27 / 5741
Experience: 95%

Thanks: 11
Thanked 31 Times in 17 Posts
Join Date: Oct 2006
29-August-2008, 21:14

Mbox is available, i guess you could call it a type of Gbox. As far as i have seen with this, it will not allow you to share with Cccam ....
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
FELIX
Junior Member
 
FELIX's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2272
Experience: 93%

Thanks: 39
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
30-August-2008, 00:39

Mbox uses and tcp protocol, means will be bound for Cccam
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
panagath
Permanent Banned
 
panagath's Avatar
 
Offline
Posts: 62

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 143
Magic: 20 / 4755
Experience: 75%

Thanks: 6
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Greece
30-August-2008, 02:45

can't someone compile cccam for kathrein...or create a cam that tricks cccam that it "is" cccam and get the keys and use them on kathrein?
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
Robxxx7
Donator
 
Robxxx7's Avatar
 
Offline
Posts: 81

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 173
Magic: 27 / 5741
Experience: 95%

Thanks: 11
Thanked 31 Times in 17 Posts
Join Date: Oct 2006
08-September-2008, 13:17

CCcam is not open source so cannot be recompiled by anyone than the CCcam team ... so its upto them whether they do it or not ....
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
johnCCCAM
Junior Member
 
johnCCCAM's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 514
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2008
Age: 40
08-September-2008, 16:22

Can we RUN NEWCAMB OR GBOX ON Kathrein box. or can I run CCCAM on Kathrein .
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
panagath
Permanent Banned
 
panagath's Avatar
 
Offline
Posts: 62

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 143
Magic: 20 / 4755
Experience: 75%

Thanks: 6
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Greece
08-September-2008, 16:32

Quote:
Originally Posted by johnCCCAM View Post
Can we RUN NEWCAMB OR GBOX ON Kathrein box. or can I run CCCAM on Kathrein .
you CAN'T run cccam on kathrein[it is aomething most of kathy users would love I think!!!]. Neither can you run gbox.You can run mgcamd and use it as gbox [check the configs] but with no reshare capability. Mbox is now avalaible but i'm still checking on it!!! more info soon!!!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, dream, kathrein, server


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox