Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Chat

Chat Discussion, Kathrein UFS 910 HD at Kathrein forum; Thx for reply, anyway I have Rudbox, thats image with Mgcamd and I have these problems. Please do you have ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#51)
jucca
Junior Member
 
jucca's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 160
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
11-November-2007, 01:55

Thx for reply, anyway I have Rudbox, thats image with Mgcamd and I have these problems. Please do you have any idea?
   
Reply With Quote
Old
  (#52)
smax
Member
 
smax's Avatar
 
Offline
Posts: 47

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 116
Magic: 15 / 3538
Experience: 67%

Thanks: 19
Thanked 9 Times in 3 Posts
Join Date: Aug 2007
26-November-2007, 09:34

Quote:
Originally Posted by jucca View Post
Hi everybody.
I tried today to setup my Kathy to my friend Gbox server. I'm running rudbox on it. Done everything, it is connected to server but don't get any card infos. My files (mg.cfg) under /tmp are empty. Where I'am doing wrong?
DB500 doing well with his Gbox server.
do you have a file peer.cfg?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#53)
gudjong
Junior Member
 
gudjong's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 170
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2007
27-November-2007, 02:23

Got my Kati few day ago and installed Rudbox and I must say that I am very impressed with this rev. Only thing I would like to have is disaq 1.2

There are few questions I want to ask you all.

Do you know if I can connect to camd3 server with mgcamd and if so how.
What files do I need to have in dev/keys to make tps and Prem show colors.

Thanks


Dreambox 7000
Kathrein 910
   
Reply With Quote
Old
  (#54)
jucca
Junior Member
 
jucca's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 160
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
27-November-2007, 20:15

Quote:
Originally Posted by smax View Post
do you have a file peer.cfg?
Yes I have. I'm connected to server, but won't get any data from it.
   
Reply With Quote
Old
  (#55)
Henkka
Junior Member
 
Henkka's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2007
04-December-2007, 16:08

Hello,
has anyone tried to use Spinnes RC2 image with now released Mgcamd 1.26 for Kathrein?
Spinnes RC2 is formerly without any EMU, but there is possibility to add Camd3.
Otherwise Rudbox is quite fine, but there are also some problems
   
Reply With Quote
Gbox
Old
  (#56)
johed
Junior Member
 
johed's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2007
Gbox - 04-December-2007, 17:44

Is gbox working good can you watch tv a night whitout rebooting?
   
Reply With Quote
Old
  (#57)
humlan57
Junior Member
 
humlan57's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 358
Experience: 47%

Thanks: 4
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
04-December-2007, 17:55

Quote:
Originally Posted by Henkka View Post
Hello,
has anyone tried to use Spinnes RC2 image with now released Mgcamd 1.26 for Kathrein?
Spinnes RC2 is formerly without any EMU, but there is possibility to add Camd3.
Otherwise Rudbox is quite fine, but there are also some problems
Use NPproof1 IMG and the new mgcamd 1.26. Works rockstable as klient against gbox Ther is a camd3 too, and a working webinterface which can start/stop EMU..

humlan57. mod at ufs.910.se
   
Reply With Quote
Old
  (#58)
smax
Member
 
smax's Avatar
 
Offline
Posts: 47

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 116
Magic: 15 / 3538
Experience: 67%

Thanks: 19
Thanked 9 Times in 3 Posts
Join Date: Aug 2007
11-December-2007, 08:09

the new 1.04 fw is out now.
the boxcracker img works with camd3.
mgcamd is not working at the moment....

so better stay at 1.03 and wait for an img with mgcamd
   
Reply With Quote
Old
  (#59)
jucca
Junior Member
 
jucca's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 160
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
20-December-2007, 19:17

Finally I got Gbox working to. First I needed to change my X line from A0 to 10 then I'm behind router I changed DNS in Kathy from my ISP's one to IP address of router
   
Reply With Quote
Old
  (#60)
smax
Member
 
smax's Avatar
 
Offline
Posts: 47

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 116
Magic: 15 / 3538
Experience: 67%

Thanks: 19
Thanked 9 Times in 3 Posts
Join Date: Aug 2007
20-December-2007, 19:25

since yesterday, there is a rudbox 1.04 with mgcamd 1.27

streaming and timeshift works!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox