Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Chat

Chat Discussion, Kathrein UFS 910 with VBox II at Kathrein forum; Hello, I was wondering if i can use the VBox II with the kathrein ? Thanks, Marc...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Kathrein UFS 910 with VBox II
Old
  (#1)
marc21
Junior Member
 
marc21's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
Kathrein UFS 910 with VBox II - 19-February-2008, 23:01

Hello,

I was wondering if i can use the VBox II with the kathrein ?


Thanks,

Marc
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Dan39
Junior Member
 
Dan39's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 82
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
26-February-2008, 03:20

Yes.
I am using a VBox II with the Diseqc 1.2 script installed.

I also use an Echolink (with loop through) to help me find satellites a little easier.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
marc21
Junior Member
 
marc21's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
29-February-2008, 22:15

ok, thanks
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox