Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Chat

Chat Discussion, mgcamd + radegast at Kathrein forum; I have got kathy set up with aaf1.04 image with camd3 and mgcamd 1.29 installed . I have a share ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
mgcamd + radegast
Old
  (#1)
bertbass
Junior Member
 
bertbass's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2008
mgcamd + radegast - 11-April-2008, 23:22

I have got kathy set up with aaf1.04 image with camd3 and mgcamd 1.29 installed .
I have a share from a radegast server that i wish to connect to , is it possible to connect with either of these or do i need radegast files to be able to do this .

I all ready connect with a pc + dvb card +wincs .
Any extra information on installing different cs software would be much appreciated .
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
fedde
Junior Member
 
fedde's Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1313
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
21-June-2008, 09:09

mgcamd got radegast client buildt in. have not tested it but i can if you want.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox