Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Kathrein Image

Kathrein Image Discussion, Ccam at Kathrein forum; Hello, I want to buy 910, but the reciver doesn't work with Ccam. What is the best cam for cardsharing ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Ccam
Old
  (#1)
Alex007
Junior Member
 
Alex007's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 246
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
Ccam - 23-May-2009, 22:30

Hello,

I want to buy 910, but the reciver doesn't work with Ccam. What is the best cam for cardsharing on the Kathrein (sorry if already somebody post this, i didn' t found nothing)?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
camthoi
Member
 
camthoi's Avatar
 
Offline
Posts: 32

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 85
Magic: 10 / 2625
Experience: 40%

Thanks: 8
Thanked 150 Times in 11 Posts
Join Date: May 2007
Location: UAE
24-May-2009, 13:24

Hi Alex007!

With this Box u can use the incubus camd 0.82 without probs.
Its compatible to cccam and newcamd and has a manual in its config file.
Incubus can act only as client, but not as server.
Actually theres no CCcam 4 kathi.
Mbox is also a very stable camd u can use with kathi.
With incubus u cant use as many hops like CCcam, so if ur card is 4 xample 6 hops away then u ll c nothing.

greetz
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
-=pfr=-
Junior Member
 
-=pfr=-'s Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1412
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
15-June-2009, 22:10

Quote:
Originally Posted by Alex007 View Post
Hello,

I want to buy 910, but the reciver doesn't work with Ccam. What is the best cam for cardsharing on the Kathrein (sorry if already somebody post this, i didn' t found nothing)?
I hope ccam3.0 will be released soon. Version 3.0 will have native support for Kathrein.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
reneh
Junior Member
 
reneh's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 998
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
16-June-2009, 19:39

Hi,

i don't believe CCcam will ever be developed for the Kathrein because it is made by Dream Multimedia and they want to sell Dreamboxes (at redicolous prices).

If (native) CCcam would be available for Kathrein no one would buy a Dreambox anymore.

Still, i use incubus and it works perfect for me. Also the Enigma2 for Kathrein UFS 910 is already at a far stage, i'd even say on the edge to becoming a final release (currently still beta). This is mainly due to the fact that Teams like TDT or AAF work hard on improvements. Thanks a lot, guys!

regards
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
-=pfr=-
Junior Member
 
-=pfr=-'s Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1412
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
16-June-2009, 21:19

reneh: I am starting believe - after discussions with colleagues in this forum - that the version 3 is a fake amd most probably incubus will be developed for Kathrein instead of native CCAM support. I do not know what are your feelings but from my point of view Incubus is not as stable as I could expect. Which version of IncubusCam are you using ?

TDT or AAF are working to improve multimedia extensions for Kathrein instead of fixing stability or CAM modules support.

Last edited by -=pfr=-; 16-June-2009 at 21:21..
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
sattekop
Junior Member
 
sattekop's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
Age: 50
17-June-2009, 19:15

Is there a simple dummies how to for setting up CS with Incubus on the Kathy?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
-=pfr=-
Junior Member
 
-=pfr=-'s Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 1412
Experience: 86%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2007
17-June-2009, 20:03

Quote:
Originally Posted by sattekop View Post
Is there a simple dummies how to for setting up CS with Incubus on the Kathy?
It is very simple. There are two sections in incubusCamd.conf file which are important for you:

1. Provider configuration
########################### provider configuration ###########################

[Prov:000000:CaID:0000]
decoder_type=1
card_server_url_0=cccam://

This is default provider and all channels not defined separately are using this line. This means that all channels will be decoded using ccam protocol

2. Servers
########################### servers configuration ############################
[Servers]
card_server_url=cccam://username:[email protected]:port

and here is the oryginal ccam C line

C: hostname port username password
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
hitman
Banned as Payserver
 
hitman's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 133
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2009
26-July-2009, 11:31

CCcam , i am waiting..cccam 3.0 for kathrein support..
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ccam


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox