Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Kathrein > Kathrein Image

Kathrein Image Discussion, New IncubusCamd 0.55 released at Kathrein forum; hy, New IncubusCamd released. some fixes and new box supportet. 04/01/2009, V0.55 - fixed some little bugs on DGStations api ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
New IncubusCamd 0.55 released
Old
  (#1)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15743
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
New IncubusCamd 0.55 released - 06-January-2009, 03:12

hy,

New IncubusCamd released. some fixes and new box supportet.


Quote:
04/01/2009, V0.55
- fixed some little bugs on DGStations api interface
- added multi descrambling support for DGStations HD original firmwares (PIP, timeshift, recording channels, second tuner support)
- added version sigma to be used with AzBox HD
I've been noticed about many peoples not able to view some channels, don't forget to edit your prio file. Editing that file will give you the ability to chose the right pid wich the cam should be select (if you will not edit it, the cam will use the first pid and then try to use other pids, but this will take much more time to be able to see something)
Downlaod


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to smoky For This Useful Post:
reneh (07-January-2009)
Old
  (#2)
korn2k
Junior Member
 
korn2k's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 722
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jan 2008
08-January-2009, 13:39

What about multiple CCcam lines ? Did someone test it ?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
reneh
Junior Member
 
reneh's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1000
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
08-January-2009, 19:17

multiple CCcam lines don't work yet!

regards
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
kindred27
Banned
 
kindred27's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1085
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2008
09-January-2009, 19:43

Does Cccam 2.0.10/11 work with this version ?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Maki_SM
Junior Member
 
Maki_SM's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 848
Experience: 12%

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2007
10-January-2009, 01:01

Quote:
Originally Posted by kindred27 View Post
Does Cccam 2.0.10/11 work with this version ?
Tested with 2.0.11 and working nice
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
reneh
Junior Member
 
reneh's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1000
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
10-January-2009, 19:30

Quote:
Originally Posted by Maki_SM View Post
Tested with 2.0.11 and working nice
Same for me. Works great :)
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
eurostar
Junior Member
 
eurostar's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 244
Experience: 34%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
10-January-2009, 22:31

@ Reneh,

Can you please tell me how to do install this?What goes were...
Working with E2 Zildan on the usb stick
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
reneh
Junior Member
 
reneh's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1000
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
11-January-2009, 18:10

Quote:
Originally Posted by eurostar View Post
@ Reneh,

Can you please tell me how to do install this?What goes were...
Working with E2 Zildan on the usb stick
You need Enigma2 on your kathrein. Then you'll have to copy the incubus.sh4_e2 -executable to

Code:
/var/emu
and the config files (incubus.cfg and incubus.prio) to

Code:
/var/keys
don't forget to chmod the incubus-executable:

Code:
chmod 755 /var/emu/incubus.sh4_e2
Then you put in the CCcam server you want to use in the incubus.cfg file. (see config-file for comments on how to do this).

Then you have to start it with

Code:
/var/emu/incubus.sh4_e2 &
should work then!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
0.55, incubuscamd, released


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox