Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > VDR and Kaffeine

VDR and Kaffeine Discussion, Vdr now sasc-ng and cccam. at Sharing receivers forum; Hy all. Tanks to rd250lc is a nickname, is posibile to use cccam with sasc and it working more beter ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Vdr now sasc-ng and cccam.
Old
  (#1)
lucx
Junior Member
 
lucx's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1873
Experience: 52%

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2007
Vdr now sasc-ng and cccam. - 10-April-2008, 10:16

Hy all.

Tanks to rd250lc is a nickname, is posibile to use cccam with sasc and it working more beter than previos patch with vdr-sc.
here is the link for patch: http://rapidshare.com/files/10514587...-ng.0.3.tar.gz
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lucx For This Useful Post:
hokten (04-August-2010)
Old
  (#2)
marvin
Special Friends
 
marvin's Avatar
 
Offline
Posts: 476

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 479
Magic: 158 / 15567
Experience: 19%

Thanks: 70
Thanked 170 Times in 119 Posts
Join Date: Nov 2006
11-April-2008, 09:03

Tell us how you get on.

Is it possibile to use more than one DVB card with sasc yet?


Gentoo Linux - Nexus-s, Linux VDR - 2 x ATSC HD cards, Hauppauge PVR 500 for analog US Cable, 3 x Hauppauge MVP's running Vomp on VDR, UK TV on IPTV.

Not a single sat dish at the moment. :-(
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
eldon
Senior Member
 
eldon's Avatar
 
Offline
Posts: 116

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 219
Magic: 38 / 6215
Experience: 79%

Thanks: 7
Thanked 166 Times in 37 Posts
Join Date: Apr 2008
11-April-2008, 09:27

yes i think you can use multiple dvb devices with sasc
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
spitz
Member
 
spitz's Avatar
 
Offline
Posts: 39

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 100
Magic: 13 / 2950
Experience: 2%

Thanks: 15
Thanked 6 Times in 6 Posts
Join Date: Dec 2007
Location: AT
16-April-2008, 01:12

ok guys, to make you even happier with your linux I can inform you that the same patch works on vdr directly and watching dvb-s2 (hd chans) IS possible with s2-300 card :D
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
scarzam
Junior Member
 
scarzam's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2152
Experience: 93%

Thanks: 13
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2007
16-April-2008, 03:54

Work in skystar hd ?
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
marvin
Special Friends
 
marvin's Avatar
 
Offline
Posts: 476

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 479
Magic: 158 / 15567
Experience: 19%

Thanks: 70
Thanked 170 Times in 119 Posts
Join Date: Nov 2006
20-April-2008, 19:18

@ Spitz. what is your setup. And how long does it work for?

I didn't see that much different in archive from when I tried it (although only on one card) but it all stopped after a few mins.


Gentoo Linux - Nexus-s, Linux VDR - 2 x ATSC HD cards, Hauppauge PVR 500 for analog US Cable, 3 x Hauppauge MVP's running Vomp on VDR, UK TV on IPTV.

Not a single sat dish at the moment. :-(
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
safcsat
Junior Member
 
safcsat's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 441
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
21-April-2008, 21:29

Does this mean that I can load linux onto my PC and access a cccam server??

At the min I am stuck with having to look at using gbox servers :(
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
spitz
Member
 
spitz's Avatar
 
Offline
Posts: 39

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 100
Magic: 13 / 2950
Experience: 2%

Thanks: 15
Thanked 6 Times in 6 Posts
Join Date: Dec 2007
Location: AT
21-April-2008, 22:37

Marvin,
I have gentoo with vdr 1.7.0 + patches + patched sc.
Hardware: S2-3200 with the latest multiproto driver

anyway, currently my problem is getting smooth playback with mplayer. xine doesn't work with my ati card.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
lucx
Junior Member
 
lucx's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1873
Experience: 52%

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2007
30-May-2008, 13:54

Hy

It works with up to 4 cards dvb budget, and dont make people confuze any more.

It works with vdr-sc with only oane card and with vdr sasc-ng with 4 cards through "dchroot" and read the Howto.

And it dose not use capmtserver.x86 , so no crash afther 10 minits.

Last edited by lucx; 30-May-2008 at 13:58..
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
gothenks
Junior Member
 
gothenks's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1456
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
30-May-2008, 16:07

it's great thing the cc it's more used
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox