Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > VDR and Kaffeine

VDR and Kaffeine Discussion, Which cardserver and emu for tvvlaanderen at Sharing receivers forum; Hello, I have a kubuntu hardy machine running VDR 1.5.13 together with sc 0.9.0. I did install newcs cardserver with ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Which cardserver and emu for tvvlaanderen
Old
  (#1)
splinux
Junior Member
 
splinux's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 87
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2006
Which cardserver and emu for tvvlaanderen - 18-August-2008, 23:57

Hello,
I have a kubuntu hardy machine running VDR 1.5.13 together with sc 0.9.0.
I did install newcs cardserver with a phoenix reader with newcamd 6.1 enabled and configured vdr-sc to read the newcamd server.
When I put my official tvvlaanderen card in it, I can see most of the channels, but not all of them (ngc, tracetv, motortv, fr2, fr3, ... does'nt work).
Someone told me that was because tvvlaanderen is using simulscript.

So my question : is my problem due to the softs I use or due to a config problem ?
Which software should I use together with vdr to decode all the channels from my tvv abo.

thanks for your assistance,

sp
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
skerit
Junior Member
 
skerit's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 764
Experience: 12%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2008
Age: 30
21-September-2008, 02:31

I'm experiencing the same problem.

I saw in my newcs output that there are multiple keys:

[ 01:18:38 ] [ Keyman ] Adding key A33510D type 0 on Provider 000000 for caid 0100 ID=0
[ 01:18:38 ] [ Keyman ] Adding key 80744 type 1 on Provider 00006C for caid 0100 ID=3
[ 01:18:38 ] [ Keyman ] Adding key 0 type 1 on Provider 00006D for caid 0100 ID=4

Is newcamd not picking these up properly?


I'm running newcs + sasc-ng + mythtv.

They do work when I use a radegast server.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
nirvana230212
Permanent Banned
 
nirvana230212's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 229
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 34
03-October-2008, 03:41

try to use cccam this will solve your problem and there are a tuto on the site how to make that
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
splinux
Junior Member
 
splinux's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 87
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2006
05-November-2008, 14:23

Quote:
Originally Posted by skerit View Post
.

They do work when I use a radegast server.
Do you mean by enabling the Radegast server in newcs.xml ?

I tried that, but I have an "access denied" error from the IP of the machine running vdr-sc on the console where newcs is running.
In my newcs.xml, in the radegast server section i have :
<allow>
<Hostname>IP of vdr machine</Hostname>
is that correct ?

What other setting can cause the "access denied" fault ?

thanks,


sp
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cardserver, tvvlaanderen


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox