Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, CCcam.cfg at DreamBox forum; Can I share the CCcam.cfg? if yes, what is the limitations? or up to how many users?...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
CCcam.cfg
Old
  (#1)
tareq74
Junior Member
 
tareq74's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 302
Experience: 47%

Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Age: 43
Exclamation CCcam.cfg - 02-March-2009, 08:59

Can I share the CCcam.cfg? if yes, what is the limitations? or up to how many users?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
hamster08
Banned as Payserver
 
hamster08's Avatar
 
Offline
Posts: 877

Level: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 637
Magic: 292 / 17355
Experience: 49%

Thanks: 194
Thanked 256 Times in 182 Posts
Join Date: Aug 2008
02-March-2009, 14:16

share you cccam.cfg ?
no you shouldn't do that, otherwise everyone will know who your peers are and steal the C and F lines!
what you SHOULD do is add F lines so that you can share your cards

cheers
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hamster08 For This Useful Post:
tareq74 (03-March-2009)
Sponsored Links
Old
  (#3)
tareq74
Junior Member
 
tareq74's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 302
Experience: 47%

Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Age: 43
03-March-2009, 11:19

another senario, and execuse the lack of knowledge that I have.

What if I got another C lines, can they be added to the existing CCcam.cfg and how?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
hamster08
Banned as Payserver
 
hamster08's Avatar
 
Offline
Posts: 877

Level: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 637
Magic: 292 / 17355
Experience: 49%

Thanks: 194
Thanked 256 Times in 182 Posts
Join Date: Aug 2008
03-March-2009, 15:02

yes
you can add as many c lines as you want in cccam
it will depend on how fast bandwith you have
and also how many cards each cline brings.

cheers
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
RuZleBiFf
Junior Member
 
RuZleBiFf's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 30
09-March-2009, 20:17

i'm all new to this..
Is there any maximum of c-lines or is the bandwith more of a problem?
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
kapzas
Special Friends
 
kapzas's Avatar
 
Offline
Posts: 4,819

Level: 50 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 124 / 1248
Magic: 1606 / 39135
Experience: 95%

Thanks: 1,590
Thanked 2,715 Times in 1,058 Posts
Join Date: Mar 2007
09-March-2009, 20:22

To RuZleBiFf

CCcam.cfg has no limits C: or F: lines just your connection is before bottleneck.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam.cfg


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox