Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, CCcam configuration not accepted. at DreamBox forum; Hello, I bought a clone dm800 sim2.0.1 - bootloader #76, using gemini (don't know which version, don't know how to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
CCcam configuration not accepted.
Old
  (#1)
umiyz
Junior Member
 
umiyz's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 213
Experience: 34%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2009
CCcam configuration not accepted. - 27-March-2011, 17:22

Hello, I bought a clone dm800 sim2.0.1 - bootloader #76, using gemini (don't know which version, don't know how to see it).

However in this version I cannot install Cccam through the gemini server through addons. So i had to manually upload the cccam files, which I did for version 2.2.1 (latest). I also uploaded the cccam config files, and added a cline in the /etc folder inside dreambox.

However I still cannot see my cline working? It does work on my dm500, but not on dm800. When using dm800 hd for sattelite, I am turning off dm500, so no conflicts are made.

Please help.. Thank you.. I just need a good image with bl #76 for sim 2.0.1 for gemini with cccam pre - installed.

The box has Internet access, and within the addons for gemini servers I can install some languages, skins and some settings for the sat.

Thank you
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
snoopy40dog
Donator
 
snoopy40dog's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 1968
Experience: 22%

Thanks: 25
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2009
27-March-2011, 22:25

not sure from your post if you actually manually imputted them files from your temp folder. this is the only way it will work. a bit diferent on the 800hd than the 500s. u can manually imput it with your remote.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
dbox307
Member
 
dbox307's Avatar
 
Offline
Posts: 47

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 116
Magic: 15 / 3831
Experience: 67%

Thanks: 0
Thanked 16 Times in 8 Posts
Join Date: Oct 2006
28-March-2011, 14:27

@umiyz

Maybe this is the solution:

Quote:
cams download and installation from Blue panel-TunisiasSataddons manager-gemini3-cams


regards
dbox307
CCcam Speed Rulezzzz
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
umiyz
Junior Member
 
umiyz's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 213
Experience: 34%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2009
29-March-2011, 21:27

Ok, I fixed it !

Had to use a plugin, but I cannot attach it to this forum.. :-(
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
accepted., cccam, configuration


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox