Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, DM500+ remote control at DreamBox forum; Hi all, I have two DM500+ s, one has a PLI image, the other one has Gemini 4.60. On both ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DM500+ remote control
Old
  (#1)
zuzardu
Junior Member
 
zuzardu's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2009
DM500+ remote control - 13-June-2009, 18:43

Hi all,

I have two DM500+ s, one has a PLI image, the other one has Gemini 4.60. On both boxes my remote control is acting strange. When I push the > button several times it sends the mute signal or the Radio mode signal to the box...!?

Anyone recognizes such behaviour? Where can I check remote control settings?


Greetings,

zuzardu
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Markoni
ECS Master
 
Markoni's Avatar
 
Offline
Posts: 499

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 491
Magic: 166 / 15018
Experience: 64%

Thanks: 40
Thanked 273 Times in 133 Posts
Join Date: Aug 2007
13-June-2009, 19:14

Quote:
Originally Posted by zuzardu View Post
Hi all,

I have two DM500+ s, one has a PLI image, the other one has Gemini 4.60. On both boxes my remote control is acting strange. When I push the > button several times it sends the mute signal or the Radio mode signal to the box...!?

Anyone recognizes such behaviour? Where can I check remote control settings?


Greetings,

zuzardu
Your remote control key-mappings are here (or here-abouts):

/share/tuxbox/enigma/resources/

You have to look through the XML files to find the behaviours that concern you and modify them to take the action you think they should take.

Ordinarily you should not have to do this. Are you using a different remote from the original or is this a new box you've just started using?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
DM500+ remote control
Old
  (#3)
lonneke123
Junior Member
 
lonneke123's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2009
DM500+ remote control - 15-June-2009, 22:49

Got the same problem.

Changed batteries. Problem solved.

regards,

Lonneke
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lonneke123 For This Useful Post:
nuri (06-July-2009)
Reply

Bookmarks

Tags
control, dm500+, remote


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox