Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, DM500+ with HDD? at DreamBox forum; I am sorry if this is a dumb question, but is there a chance to make a Dreambox 500+ a ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
DM500+ with HDD?
Junior Member
matty_1363's Avatar
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2011
DM500+ with HDD? - 29-January-2011, 14:57

I am sorry if this is a dumb question, but is there a chance to make a Dreambox 500+ a HDD system, so that it would record on a HDD directly while watching the same channel as it has only one tuner. and if any one has done this, what does it take to accomplish?

thank you
Reply With Quote
exciter's Avatar
Posts: 88

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 183
Magic: 29 / 4745
Experience: 35%

Thanks: 0
Thanked 9 Times in 7 Posts
Join Date: Dec 2007
18-March-2011, 14:50

Buy a Harddisc with E-sata connection wit power adapter. Connect the harddisc and then you can record.Simple.
Reply With Quote
Sponsored Links
Super Moderator
cold007's Avatar
Posts: 9,443

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 471 / 1570
Magic: 3147 / 43582
Experience: 81%

Thanks: 5,177
Thanked 4,417 Times in 2,538 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
18-March-2011, 19:02

Originally Posted by matty_1363 View Post
you forgot to


unfortunatly...rule 5# broken,,with this quoted post..

its about time u visit the introduction section...


secret info button

when this prewarning goes ignored..warning will follow.

dont be suprised when you are requested to prove your local..


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!

Reply With Quote
General Manager
neohack's Avatar
Posts: 316

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 390
Magic: 105 / 9265
Experience: 61%

Thanks: 56
Thanked 181 Times in 63 Posts
Join Date: Sep 2008
18-March-2011, 19:18

DM500+ does not have e-sata connection. You cannot connect a hard disk directly, but you can mount a HDD on any desktop/laptop via LAN and use NGRAB. You can record some HD channels while viewing nothing on the screen (Just sound). You can, therefore, view what you recorded on your PC in HD quality.

EX. You can ngrab JSC HD1, while watching JSC ESP America.

DM's 500 (GP4.7) - 600 (GP4.7) - 800 HD (Pli)
StarTrack 2014 (E2 PKteam)

2 CCcam Debian Servers + 7020 (PLi) Backup
* Top 10 tricks for a smooth CCcam Server Here
* Update all of your cards with 1 simple Click Here

Things which matter most must never be at the mercy
of things that matter least.
~ Goethe

Happy with the post, well.. you can always hit
Reply With Quote


dm500+, hdd?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.