Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, dreambox at DreamBox forum; i wish i could get thos dreambox 800 working,all i get now is,sid not found in pat, tune failed . ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dreambox
Old
  (#1)
munsterguy
Junior Member
 
munsterguy's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 319
Experience: 60%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Sep 2010
dreambox - 23-September-2010, 16:16

i wish i could get thos dreambox 800 working,all i get now is,sid not found in pat, tune failed . service unavailble ,check turner config , and timeshift no possible.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48890
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
01-October-2010, 08:03

Quote:
Originally Posted by munsterguy View Post
i wish i could get thos dreambox 800 working,all i get now is,sid not found in pat, tune failed . service unavailble ,check turner config , and timeshift no possible.
you have no sat signal-->

check cables--> connections-->> ect...



menu

setup

service searching

see...iif your box knows it has a tuner...alot of clones..have this "no tuner" problem...

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Sponsored Links
Dreambox 800 Hd
Old
  (#3)
munsterguy
Junior Member
 
munsterguy's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 319
Experience: 60%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Sep 2010
Smile Dreambox 800 Hd - 03-October-2010, 01:12

got the box working, have got freeview channels , it has cccam 2.1.3 but its missing cccam. cfg file, would that cause a problem if i ever wanted to a CS?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
henrikno7
Senior Member
 
henrikno7's Avatar
 
Offline
Posts: 142

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 249
Magic: 47 / 7537
Experience: 97%

Thanks: 34
Thanked 9 Times in 7 Posts
Join Date: Aug 2007
Lightbulb 03-October-2010, 02:41

Quote:
Originally Posted by munsterguy View Post
got the box working, have got freeview channels , it has cccam 2.1.3 but its missing cccam. cfg file, would that cause a problem if i ever wanted to a CS?
delete the ccam thats on it and try 2.1.4 version reboot,then you may be able to see the config.file


EAGLE RECEIVER, 80 CM MOTORISED DISH DREAMBOX 500s

NOW LOOKING FOR SKY UK SHARES ONLY,BUT WILL CONSIDER OTHERS
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
s4nd3r
Junior Member
 
s4nd3r's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 123
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2010
26-December-2010, 11:26

With my own DM800 with some gemini image i downloaded the config apart.

it was under the button 'addon'.

i dont know what image u have but maybe u have to do the same.
thats how i resolved that problem @ my own.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dreambox


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox