Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, Dreambox 600 - Delta Digital Tv at DreamBox forum; Hi, Due the fact that this is my first post I hope that it's in the right topic and according ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Dreambox 600 - Delta Digital Tv
Old
  (#1)
Flupse
Junior Member
 
Flupse's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 21
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
Dreambox 600 - Delta Digital Tv - 23-August-2007, 22:19

Hi,
Due the fact that this is my first post I hope that it's in the right topic and according to all form rules.

I am in the following situation:
At home we have digital cable tv from delta digital tv, we have an subscription on a few extra channels. If i want to look digital on an other tv in the house at the same time, my cable supplier says that I have to get an other subscription.
I have bought a Dreambox 600 pvr and want to use it is load the irdeto card in to the DM and use it to look at digital tv on an other tv.

So far i loaded gemini, cccam and newcam but i won't get any tv channels on my tv.

Can some one give me some hints how this could work??

Thanks in Advance
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
gremlin at work
Member
 
gremlin at work's Avatar
 
Offline
Posts: 65

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 148
Magic: 21 / 4899
Experience: 95%

Thanks: 6
Thanked 9 Times in 7 Posts
Join Date: Nov 2006
23-August-2007, 22:28

i'm not sure but i think first of all you need a cable box not a sat box so that you can find the channels of your cable provider and second you need 2 boxes to share between them
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Flupse
Junior Member
 
Flupse's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 21
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
28-August-2007, 23:20

My dreambox has a cable card inside, swapped it with the sat one.

As far as i read, first I have to do some changes so that the box could read the irdeto card which my cable provider uses. after that i could start of sharing the card.

ps. gremlin @ work: thx for the quick reply i hadn't time to reply earlier.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
sep8001
Member
 
sep8001's Avatar
 
Offline
Posts: 93

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 190
Magic: 31 / 5744
Experience: 62%

Thanks: 36
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2007
07-November-2007, 15:54

When you mention that you box has a cable card, do you mean that you have a cable tuner (therefore making your box a DM600c) in the box or a cable provide card in the card slot, ?

I am not sure where you are based but in the UK, you normally do not need a card if you are using a Dreambox, all you need is to split the signal to two boxes and load the image.





Quote:
Originally Posted by Flupse View Post
My dreambox has a cable card inside, swapped it with the sat one.

As far as i read, first I have to do some changes so that the box could read the irdeto card which my cable provider uses. after that i could start of sharing the card.

ps. gremlin @ work: thx for the quick reply i hadn't time to reply earlier.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox