Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, DynDNS Updater at DreamBox forum; Guys I have everithing configured and working properly. Now i'm asking: if I have my DM online but I switch ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
DynDNS Updater
Old
  (#1)
aMUSEme
Junior Member
 
aMUSEme's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 802
Experience: 25%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 31
Arrow DynDNS Updater - 25-March-2009, 14:46

Guys I have everithing configured and working properly.
Now i'm asking: if I have my DM online but I switch off my computer, my clients will continue to see me as an active server? Or I need to have my computer turned on for 24 hours with DynDNS Updater opened to do so?

I know this may sound a stupid question for most of you. I used the search button with no luck.
Regards
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
biohzard
Junior Member
 
biohzard's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 138
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Age: 32
25-March-2009, 15:25

yes you can swish off the ps if dm connect with router the internet
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to biohzard For This Useful Post:
aMUSEme (25-March-2009)
Sponsored Links
Old
  (#3)
aMUSEme
Junior Member
 
aMUSEme's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 802
Experience: 25%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 31
25-March-2009, 16:11

Ok thank you biohzard. One last question:
If I have a card in hop2, when I reshare it to another peer, that card goes in hop3 for him right?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
morten9836
Donator
 
morten9836's Avatar
 
Offline
Posts: 175

Level: 12 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 282
Magic: 58 / 8285
Experience: 28%

Thanks: 74
Thanked 29 Times in 27 Posts
Join Date: Nov 2007
25-March-2009, 18:26

Quote:
Originally Posted by aMUSEme View Post
Ok thank you biohzard. One last question:
If I have a card in hop2, when I reshare it to another peer, that card goes in hop3 for him right?
yes, hop3 .
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
arton10
Junior Member
 
arton10's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 216
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
Age: 35
10-April-2009, 21:22

I've got the same problem with updater
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
gcool
Member
 
gcool's Avatar
 
Offline
Posts: 60

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 140
Magic: 20 / 3672
Experience: 62%

Thanks: 19
Thanked 13 Times in 10 Posts
Join Date: Jan 2009
11-April-2009, 11:07

Hello

There is a built in Updater in the Dreambox.
Look for Inadyn under /usr/scripts (inadyn.script.sh)
and activate it under deamon menu

G-


DM800 HD PVR
Gemini2 ver 4.1 - WD-250GB SATA internal


Use the THANKS button if you are happy with the post
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dyndns, updater


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox