Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Setting Dream

Setting Dream Discussion, How to add C-line? at DreamBox forum; How to add a C-line, please tell?...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
How to add C-line?
Old
  (#1)
murtaza40
Junior Member
 
murtaza40's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 67
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2009
Question How to add C-line? - 03-July-2009, 20:11

How to add a C-line, please tell?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
relix
Junior Member
 
relix's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 211
Experience: 34%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jun 2009
03-July-2009, 20:33

look for a program called CCcam lines manager
its what i use and its piss easy
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
murtaza40
Junior Member
 
murtaza40's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 67
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2009
03-July-2009, 20:39

Quote:
Originally Posted by relix View Post
look for a program called CCcam lines manager
its what i use and its piss easy
But how? .
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
rick1980
Member
 
rick1980's Avatar
 
Offline
Posts: 41

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 104
Magic: 13 / 2592
Experience: 19%

Thanks: 9
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Jun 2009
03-July-2009, 21:12

It's easy when you know how. I use Dreambox Controll Centre. You need to FTP to the reciever and open up var\etc\ccconfig.
Have a read through the explanation in the file, if you don't get it then come back. A basic fline and cline are as follows

f: username userpassword (so peer can connect to U)
c: dnsorIP port username user pass (given to u by peer)

the cline you would give out would be

c: yourdnsorIP yourport username userpass (these match your fline)

hope that helps
Rick


Triax 1.1m motorised, Raven 60 Fixed. Technomate TM500, TM9100 Super, Fortec Zeta PVR.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rick1980 For This Useful Post:
pande_monium (21-August-2010)
Old
  (#5)
dowlinr
Member
 
dowlinr's Avatar
 
Offline
Posts: 63

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 145
Magic: 21 / 3950
Experience: 82%

Thanks: 9
Thanked 14 Times in 12 Posts
Join Date: Aug 2008
05-July-2009, 21:43

If you're old school you could use telnet and vi

Open a dos prompt (or open the telnet connection with something like Putty)
type telnet
type open ip_of_your_dreambox
enter your username and pass
At the command line type cd /var/etc
type vi CCcam.cfg
scroll down to a blank line and press the a key
add the cline
press Esc
now type :wq and press enter

The :wq command writes the changes to the file and quits Vi, you should now be at the command prompt.

If you ever forget where you are with vi always type Esc then :q! to exit without saving changes
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dowlinr For This Useful Post:
mjoseph (07-October-2009)
cccam config server
Old
  (#6)
blackbunny
Permanent Banned
 
blackbunny's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 281
Experience: 47%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2009
cccam config server - 10-October-2009, 15:56

hi,

if you are the server than use the tool dcc (dreambox control center v. 2.96) login your box standart key is:

login : root
key : dreambox

than go if you have a dm 500 in

var/etc

search config.cfg and edit it.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
vertical2009
Permanent Banned
 
vertical2009's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
23-October-2009, 00:32

hello here I would like to connect me has my dreambox from my office. how that functions thanks in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
nuno91200
Junior Member
 
nuno91200's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 64
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
03-November-2009, 19:28

And where i can find my password???
i must change the pass for every user or i put the same for everything?
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
apex
Junior Member
 
apex's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 311
Experience: 47%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 40
03-November-2009, 19:55

Form windows 1. click win+R, write telnet
2. open "ip from dreambox" like: open 192.168.1.1
3. login as root (usually no password - unless you speciefied)
4. cd /var/etc/
5. vi *.cfg (config file from cc*)
6. type i for insert
7. type : for command line
8. x for delete
9. type :x for store

exit

Hopes that helped
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
c-line?


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox